Principala » 2015 » August » 19 » 10 ani de activitate-„Centrul de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia”
14:24
10 ani de activitate-„Centrul de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia”

La data de 18 august 2015 în incinta „Centrului de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia” a avut loc închiderea estivală a sezonului 2015 şi totodată, s-a sărbătorit marcarea a celor 10 ani de la instituirea ÎM COCT „Prietenia”.

Centrul activează din anul 2005 prestînd servicii de cazare, alimentare, organizarea odihnei de vară şi întremarea sănătăţii copiilor şi tinerilor atît din Republica Moldova cît şi de peste hotarele ei. Timp de 10 sezoane estivale în centrul dat s-au odihnit în total 13422 de tineri dintre care 3828 din raionul Dubăsari.

Ca oaspeţi de onoare la măsură au participat: dl Grigore Policinschi, Preşedintele raionului Dubăsari şi alţi colaboratori al Consiliului raional Dubăsari; reprezentanţii Direcţiei învăţămînt, tineret şi sport; comisia raională pentru examinarea taberelor; consilieri raionali.

Dl Grigore Policinschi a adus sincere mulţumiri echipei educatorilor  pentru că au depus muncă şi s-au străduit să ofere copiilor odihnă de calitate, frumoasă şi interesantă pe întreg sezonul. De asemenea, dlui a adus sincere mulţumiri şi o Diplomă de merit dnei Nina Torpan, administrator COCT „Prietenia”, pentru contribuţia esenţială şi aportul adus la organizarea odihnei de vară pentru tineri şi copii, devotament şi profesionalism managerial demonstrat pe parcursul a 10ani de activitate a Centrului.

 La fel dl Preşedinte a felicitat copii cu apropierea sărbătorilor naţionale şi ia îndemnat să fie patrioţi adevăraţi ai ţării noastre Republica Moldova, „vreau să vă îndemn să faceţi carte, să aveţi un comportament bun şi să iubiţi cultura”, a menţionat dlui.

Copii care se odihnesc la tabără împreună cu educatorii au prezentat cîteva numere artistice cu care au inviorat şi au distrat publicul. Seara s-a încheiat cu lampioane şi focuri de artificii  după ce a urmat mult aşteptata de tineri, discoteca!

Elena Gheorghiţa, redactor principal

Vizualizari: 334 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 wiwian24 • 11:18, 20.08.2015
Mult succes și armonie în activitatea COCT ”Prietenia” și sincere felicitări dnei Nina Torpan
în munca depusă în toți acești 10 ani de lucru.
avatar