Principala » 2015 » Aprilie » 2 » 15 ANI DE ACTIVITATE… CU REZULTATE VIZIBILE
08:38
15 ANI DE ACTIVITATE… CU REZULTATE VIZIBILE

Asociația Obștească «Femeia și Copilul – Protecție și Sprijin» din or. Criuleni a organizat marți, 31 martie  2015, în sala de ședințe a Consiliului raional Criuleni evenimentul aniversar « A.O. «FCPS» –, 15 ani de realizări».

Asociația «Femeia și Copilul – Protecție și Sprijin» a fost înregistrată la Ministerul Justiției al RM la 21 martie 2000. Domeniile de activitate ale Asociației sunt următoarele: Dezvoltarea serviciilor de suport pentru persoanele defavorizate; Educația incluzivă; Asistență și sprijin familiei; Advocacy; Auto-reprezentare.

Grupuri de beneficiari ai organizației: copii și tineri cu dizabilități, inclusiv cu dizabilități mintale (de la lejere la severe); familiile copiilor cu dizabilități; cadre didactice din instituțiile de învățământ; persoane în etate și cu dizabilități; grupuri de inițiativă și ONG-uri.

La eveniment au fost invitaţi dna Maria Vrînceanu, consultant,  Direcţia învăţămînt preuniversitar  ME, cît şi  reprezentanţii parteneriatelor şi a serviciilor de suport pentru 

copii, tineri, persoane în etate, create de către A.O. „Femeia şi Copilul – Protecţie şi Sprijin”, care au venit cu mesaje de felicitare cu ocazia aniversării.

Parteneriatul cu FCPS este unul foarte valoros pentru raionul Dubăsari. Suntem foarte bucuroşi de rezultatele pe care le-au 

obţinut pe parcursul anilor de activitate. Apreciem profesionalismul echipei FCPS şi înaltele standarde de calitate ce le promovează în domeniul educaţiei incluzive.

Le dorim multe succese în continuare şi la Mulţi Ani!

 

Lilia Rusu, specialist în învăţămîntul primar; responsabil de Educaţia Incluzivă.

Vizualizari: 317 | Adaugat de: Directia_Invatamint | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar