Principala » 2015 » Mai » 18 » A fost desemnat noul şef al Inspectoratului de Poliţie Dubăsari
13:56
A fost desemnat noul şef al Inspectoratului de Poliţie Dubăsari

În luna mai, curent, a fost desemnat în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Dubăsari, dl Cazimir Trocin, locotenent – colonel de poliţie, născut la data de 12.08.1978, originar din raionul Sîngerei, căsătorit, educă doi copii. 
Dl Trocin a absolvit Colegiul de Poliţie în anul 1998, după ce şi-a continuat studiile la Academia de Poliţie „Ştefan cel Mare”, 1998-2002, în acelaşi timp a activat în cadrul Colegiului de Poliţie.
În anii 2004-2005 a obţinut  Magistru în drept, după ce a activat ca:
-    Inspector de Poliţie Botanica;
-    Departamentul Trupelor de Carabineri;
-    Comisar-adjunct pentru Efectiv şi pentru Ordinea publică;
-    Şef al Serviciului Investigarea fraudelor economice, Inspectoratul de Poliţie Străşeni;
Dl şef al IP Dubăsari, a menţionat că doreşte să continue ideile de promovare şi respectare a drepturilor cetăţeanului, de a îmbunătăţi situaţia şi de a prevedea stabilirea unor relaţii, „Să nu aibă de suferit cetăţeanul simplu şi ca atîrnarea angajaţilor Inspectoratului de Poliţie faţă de cetăţeni să fie cea meritată. Fiecare locuitor al raionului Dubăsari trebuie să simtă sprijinul Poliţiei, să nu-i fie frică să iasă din casă sau să-şi facă griji că n-are cine-i sta în spate, poliţia trebuie să fie organul care să-i asigure libertatea.
În cadrul Inspectoratului de Poliţie doresc să creez condiţii necesare de muncă cu suportul MAI, Inspectoratului General de Poliţie, şi sigur, Consiliului raional Dubăsari, să asigurăm efectivul cu ţinută militară, tehnică de care e nevoie pentru a-şi îndeplini obligaţiunile de serviciu şi de a-i instrui la nivelul cel mai înalt”.
Vizavi de situaţia ce ţine de zona de securitate Transnistreană, „fiind o zonă care cu părere de rău nu depinde de noi, trebuie să sperăm că va ajunge ziua cînd  se vor rupe, aşa-zisele, posturi de trecere, iar la moment suntem nevoiţi să ne străduim să asigurăm drepturile cetăţenilor”, a subliniat dumnealui.

Elena Gheorghiţa, redactor principal

Vizualizari: 612 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar