Principala » 2015 » Septembrie » 24 » ANUNŢ
08:40
ANUNŢ

În atenţia Consiliilor raionale, Primăriilor, directorilor de firme şi companii, persoanelor cu activitate în domeniul instalaţiilor de gaze, încălzire, ventilaţie şi condiţionare a aerului.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 116 din 18.05.2012 privind Securitatea industrială a obiectelor industrial periculoase la solicitările agenţilor economici şi persoanelor fizice cointeresate, la Universitatea Tehnică a Moldovei sunt organizate cursuri de perfecţionare şi studii de recalificare profesională cu admitere în baza studiilor superioare la specializările:

  • Ingineria sistemelor de încălzire, ventilare şi condiţionare a aerului
  • Ingineria sistemelor de alimentare centralizată cu căldură
  • Ingineria sistemelor de alimentare cu gaze combustibile naturale

Studiile de recalificare profesională organizate în cadrul Departamentului ,,Alimentări cu căldură, apă, gaze şi protecţia mediului” (şef Departament Constantin ŢULEANU conf. univ. dr.), Facultatea Urbanism şi Arhitectură (mun. Chişinău, bd. Dacia 39, bloc studii UTM nr. 9) se finalizează cu eliberarea diplomei de recalificare profesională a Ministerului Educaţiei cu oferirea dreptului de activitate profesională în domeniul respectiv.

La UTM se organizează, de asemenea, cursuri de perfecţionare de scurtă durată cu eliberarea certificatelor Ministerului Educaţiei de perfecţionare profesională în domeniul:

Proiectarea, execuţia şi exploatarea reţelelor şi instalaţiilor de alimentare cu gaze combustibile naturale şi lichefiate.

Solicitările şi propunerile DVS pot fi adresate:

MD-2004, Chişinău,

Bd. Ştefan cel Mare, 168

UTM, Centrul universitar de Formare Continuă

Tel/fax 022 23 52 26

e-mail: cfc_tproca@mail.ru

Valentin Amariei,

 Prorector Formare Continuă şi relaţii internaţionale

Vizualizari: 278 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar