Principala » 2015 » Octombrie » 27 » ATENŢIE CONCURS!
14:30
ATENŢIE CONCURS!

Consiliul raional Dubăsari, anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei de asistent social cu activitatea pe teritoriul primăriei s. Marcăuţi, în cadrul Serviciului de asistenţă socială comunitară, Direcţia asistenţă socială şi protecţia familiei.
La concurs pot participa:
-    Persoanele cu studii speciale în domeniul asistenţei sociale (superioare, medii speciale) sau care urmează studii postuniversitare în domeniul asistenţei sociale;
-    Studenţii care fac studii în domeniul asistenţei sociale, la secţia cu frecvenţă redusă, în instituţiile de învăţămînt (după anul III);
-    Persoanele care au absolvit o instituţie de învăţămînt superior sau mediu de specialitate cu altă specializare decît asistenţa socială (preferabil socioumanistă).
 Candidaţii pentru ocuparea funcţiei de asistent social vor depune dosarul, în termen de 10 zile calendaristice, din ziua publicării anunţului, cu umătoarele acte obligatorii:
1.    Cererea de participare la concurs.
2.    Copia actului de identitate.
3.    Copia  actelor de studii.
4.    Copia carnetului de muncă.
5.    Curriculum vitae. 
6.    Copia carnetului de muncă.
7.    Certificat medical.

Dosarele vor fi depuse la adresa: s. Coşniţa, str. Păcii, Consiliul raional Dubăsari, Direcţia juridică şi resurse umane, et. III.  Tel. de contact: 0-248-44-857.

Vizualizari: 373 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar