Principala » 2015 » Decembrie » 2 » "Balul Bobocilor" Liceului Teoretic Ion Creangă, Coșnița
19:24
"Balul Bobocilor" Liceului Teoretic Ion Creangă, Coșnița

Vineri, data de 27 noiembrie, în incinta Liceului Teoretic Ion Creangă, Coșnița s-a desfășurat tradiționala sărbătoare Balul Bobocilor, unde elevii claselor a X-a au pășit cu dreptul într-o nouă treaptă din viața lor și anume cea de liceu.
La acest eveniment boboceii au împărtășit primele impresii și emoții din viața lor de liceu, fiind susținuți atît de către colegii săi de clasă cît și de prietenii lor. Ei au fost supuși la multe încercări, dar fiind talentați și creativi s-au descurcat foarte bine. Una din cele mai complicate, dar totodată cea mai interesantă probă, a fost tema pentru acasă O zi din viața boboceilor.
Participanții au reușit să ne demonstreze aptitudinle sale la proba numărului artistic, unde toți au rămas plăcut surprinși de curajul, energia, aptitudinile în arta dansului a tuturor participanților.
La proba intelectuală juriul a testat abilitățile boboceilor de a răspunde prompt, dar și ingenios la întrebări din diferite domenii, însă nu au lipsit nici întrebările de logică unde boboceii au demonstrat o cultură a vorbirii și o logică deosebită. Din acest motiv ambele echipe s-au ales cu diplome de participare.
Analizînd toate probele și evoluția în scenă a boboceilor, juriul a avut menirea de a alege Bobocica și Bobocelul promoției 2015, de comun au hotărît să acorde titlul de Bobocica promoției 2015 elevei din clasa X-U Creț Marilena-Andrada -o fire comunicabilă, creativă, descurcăreață, tot timpul cu un răspuns bine chibzuit la orice întrebare și mereu cu zîmbetul pe buze. Iar titlul de Bobocel al promoției 2015 a fost acordat elevului clasei X-R Dascalița Iulian-care, de asemenea, este un bun dansator și un bun actor. Cei doi, de asemenea, s-au ales cu diplome de participare și un cadou din partea juriului..
La sfîrșitul manifestării, bobocei au depus un jurămînd. De asemenea, absolvenții promoției 2015-2016 le-au făcut o surpriză boboceilor, dăruindu-le o fotografie cu clasa acestora și urîndu-le succese și realizări frumoase. Absolvenții promoției 2015-2016 speră că aceasta surpriză va deveni o tradiție a liceului.
A fost o sărbătoare și o distracție pe cinste. Liceenii cei noi au demonstrat că sunt ageri, deștepți, talentați, erudiți, ingenioși, de aceea am rămas cu gîndul împăcat că în Liceul Teoretic Ion Creangă a mai apărut încă o promoție deosebită, încă o generație ce a continuat tradițiile liceului și au prezentat un Bal de nota zece!!!

Olga Vascan, profesoară de limbă engleză, Director adjunct pe Educație Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Coșnița

Vizualizari: 289 | Adaugat de: Palai_Radu | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar