Principala » 2015 » Decembrie » 7 » Balul Puișorilor la Gimnaziul Pîrîta
22:00
Balul Puișorilor la Gimnaziul Pîrîta

     La data de 3 decembrie curent, în incinta Gimnaziului Pîrîta, s-a desfășurat pentru prima oară sărbătoarea Balul Puișorilor, unde elevii claselor a V-a au pășit într-o nouă treaptă din învățămînt, și anume, în treapta gimnazială.
La acest eveniment, puișorii și-au împărtățit primele emoții din viața lor de gimnaziu, fiind susținuți de profesori,părinți și prieteni. Ei au fost puși la diverse încercări, precum:Salutul!, Tema pentru acasă!, Victorina, Concursul Căpitanilor, Dansuri, Cîntece.
     Participanții și-au demonstrat capacitățile teatrale și faptul că sunt creativi, în cadrul concursului Tema pentru acasă , unde fiecare clasă a prezentat cîte o scenetă.
     La proba intelectuală, elevii și-au prezentat abilitățile și amplele cunoștințe disciplinele precum: istoria, matematica, limba română si geografia prin răspunsuri ingenioase.
     În urma concursului, ambele clase s-au ales cu diplome de participare pentru activismul, energia și ingeniozitatea lor.
     La finele sărbătorii, atît participanții, profesorii, cît și directorul Gimnaziului Pîrîta, dna Verlan Teodora, a menționat că acest eveniment va deveni o tradiție a gimnaziului, deoarece, într-adevăr, prin această manifestare fiecare elev a avut posibilititatea să-și dezvolte abilitățile,să se promoveze și să demonstreze cît sunt de dornici de a păși pe treapta gimnazială. Totodată, prin acest evenimnent, atît diriginții claselor, cît și ceilalți profesori au ovut ocazia să cunoască elevii mai bine.
     Dirigintele clasei a V-a „A” dna Natalia Pisari: „Prin acestă măsură am avut ocazia să-mi cunosc elevii mai bine. Copii sunt talentați, știu să recite poezii, să danseze, să cînte. Sper că acest bal va deveni o tradiție a Gimnaziului Pîrîta, căci este un eveniment interesant unde îi motivăm pe copii să participe mai activ în activitățile extracurriculare.”
     Elevele, din clasa a VIII-a, Ciorici Livia și Papuc Dorina au spus că:
„ Am preluat acest bal de la CLT Coșnița, participînd la STC, ediția a XV-a, cînd CLT raionului și-au prezentat rapoartele de activitate. Sperăm că această măsură va deveni o tradiție a gimnaziului, iar noi cu cea mai mare plăcere vom participa la organizarea celei de-a II-a ediție”.
    Verlan Ștefan, elevul clasei a V-a„B„ : „M-am simțit foarte bine în rol de puișor, dar am avut cîteva emoții. Mi-a plăcut că am participat la diverse concursuri, îndeosebi la scenta Trei purceluși.
     Gatman Felicia, eleva clasei a V-a „B„: „Ne-am pregătit de acest eveniment în jur de 2 săptămîni și ne-am stăruit să ne prezentăm la cel mai înalt nivel. Cel mai mult mi-a plăcut concursul Victorina.
     Acest bal a devenit în timp un adevărat show în care regăsim scene de umor, muzică, dans, avînd un impact fundamental asupra desăvîrșirii personalității puișorilor.


                                                                                 Otilia Niculița,

 Serviciul promovarea politicilor pentru tineret

Vizualizari: 294 | Adaugat de: SPPT | Raging: 2.0/1
Total comentarii : 0
avatar