Principala » 2015 » Februarie » 27 » Campionatul Republicii Moldova la kickboxing-2015
10:35
Campionatul Republicii Moldova la kickboxing-2015

La  data de 19-22 februarie 2015 în or.Chișinău  în incinta Universității de Educație Fizică și Sport s-a desfășurat Campionatul Open a Republicii Moldova la kickboxing. Acest eveniment a reunit peste 520 de sportivi din  Republica Moldova  dintre cluburile de profil care practică kickboxingul.La acest Campionat au participat și cluburi din țară care practică taekwondo. Arbitrul principal a Competițiilor a fost  Eduard Puiu.Campionatul  s-a disputant între sportivii de vîrste diferite, cei mai mici fiind de 5 ani. Echipa Școlii Sportive Raionale Dubăsari  a fost reprezentată la Camiponat de 18  sportivi  elevi a gimnaziului Pîrîta,liceului I.Creangă,s.Coșnița,liceului teoretic Doroțcaia,studenți.Luptele sau desfășurat la compartimentele kick-light pe tatami și K-1 în ring.Au fost trei zile grele cu emoții mari unde  sportivii noștri au dat dovadă de  o pregătire tehnică și fizică bună ,încercînd de a se califica în Lotul Național a Republicii Moldova.Luptele s-au început cu evoluția celor mai mici sportivi  ai noștri  Palai Sergiu -6 ani și Gherlac Artiom -7 ani .A fost prima lor ieșire la Campionat de așa nivel și băieții au făcut față.Echipa noastră  a fost formată  din sportivi  începători și avansați care déjà au o experiență în acest sport. Pe parcursul acestor trei zile de lupte  pînă la finale  am avut de înfruntat a cite  trei adversari din diferite cluburi și stiluri de Arte Marțiale.Personal am fost arbitru principal la tatami .Vă aducem la cunoștință meritele echipei noastre.
Boșcanean Igor-a.n 2002 –locul 1 K-1
Bacioi Vadim a.n 1996-locul 1 kick light
Darmancev Dumitru a.n 1996-locul 1 kick light
Stuparu Daniela a.n 1999-locul 1 kick light
Serbul Roman a.n 1999 –locul 1 kick light
Larionov Cristian a.n 2002 –locul 2 kick light
Gherlac Artiom a.n 2007 –locul   3 kick light
Palai Sergiu a.n 2008 –participant kick light
Rozmerița Ștefan a.n 2004-participant  kick light
Chirilov  Vlad a.n 2003  locul 3 kick light
Pelin Al-dru a.n 2003 –participant kick light
Tinei Alexandru a.n 2002-participant
Craijdan Cătălin a.n 2002-calificat în semifinale  kick light
Cușnir Oleg a.n 2000-locul 3 K-1
Rus Ghenadie-a.n 1995-locul  3 kick light 
Purice Pavel a.n 1997 -calificat în semifinale  kick light
Antonov Dorin a.n 1997-participant   K-1
Țurcan Semion a.n 1996 –participant       K-1
Acest Campionat ne-a arătat pregătirea tehnică și tactică a sportivilor a fost o  practică foarte bună pentru noi.  Mulțumim mult tuturor susținătorilor noștri ,părinților, în special d-lui Papuc Valeriu Director –SRL Aliment –Ulei pentru susținerea permanentă ,directorului ȘSRTJ d-lui V.Nagalisov, d-lui Gafeli Alexei, Iavița Mihai –specialist Tineret și Sport Consiliul raional și desigur d-lui Policinschi Grigore-Președintele raionului Dubăsari  care  permanent este alături de echipa noastră.Le dorim sănătate și conlucrare eficientă pe viitor.Sportivilor mai multă muncă și perseverență pentru atingerea scopului dorit .

                                                                                                                                                                                                                     A.Gherlac, antrenor ŞSRTJ
                                                                                                                                                                                           Clubul Sportiv De Arte Marțiale RESPECT-GYM

Vizualizari: 447 | Adaugat de: sergris | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 wiwian24 • 12:28, 03.03.2015
Dl A. Gherlac, BRAVO, succesele sportivilor din raion sunt meritele dumneavostră, creșteți și educați o generație sănătoasă. Sunteți mîndria întregului raion. Succese și în continuare să descoperiți noi talente, noi tineri care vor bucura sufletele și inimile noastre.
avatar