Principala » 2015 » Mai » 11 » Completarea statelor de personal din cadrul Consiliului raional Dubăsari
15:54
Completarea statelor de personal din cadrul Consiliului raional Dubăsari

Conform prevederilor Legii nr. 158-XVI din 04.07.2008 ”Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158, la data de 07 mai 2015, ora 1100, în incinta sălii mici de ședințe a Consiliului raional  Dubăsari, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de contabil-șef, Secția prestații sociale, Direcția asistență socială și protecția familiei.
Concursul include două probe, proba scrisă și interviu, unde participanții au avut posibilitatea să-și demonstreze cunoștințele, competențele și abilitățile profesionale în domeniu necesare pentru executarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu.
În urma rezultatelor obținute la ambele probe, cîștigătoarea concursului a fost desemnată dna Tatiana Mamulat, locuitoarea satului Coșnița.
Domnul Grigore Policinschi, Preşedintele raionului a adus mulţumire participanţilor la concurs şi a felicitat cîştigătorul concursului, dorindu-i încredere în propriile capacități de a face faţă provocărilor, să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorifice cu succes în activităţile cotidiene, să rămînă  a fi deosebit de important pentru societate şi împlinit ca funcţionar  public.

Chiriac Ana, specialist principal în probleme resurse umane, DJRU

 

 

Vizualizari: 342 | Adaugat de: DJRU | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar