Principala » 2015 » Ianuarie » 12 » De Crăciun fii mai bun
14:11
De Crăciun fii mai bun

Crăciunul este celebrat ca dată a naşterii lui Iisus, iar de-a lungul secolelor a devenit o sărbătoare a familiei, marcată de obiceiuri precum colindele, împodobitul bradului şi darurile Moşului mult aşteptate de copiii din întreaga lume.
Pentru că sărbătorile de iarnă sunt cel mai potrivit prilej de a transmite gânduri frumoase celor 
din jur, pe data de 6 ianuarie curent, Serviciul promovarea politicilor de tineret  împreuna cu cîțiva tineri din cadrul  Consiliului Raional Dubăsari au desfăşurat un act de binefacere„Vreau să fac un bine, pentru cei mai tristi ca mine” oferind daruri familiilor Baractari Svetlana şi Grosul Olga, pentru a le aduce farmecul Crăciunului în suflet  cu gânduri bune şi surprize plăcute. Prin acest gest de binefacere familiile socialmente vulnerabile s-au bucurat de atenţie şi emoţii pozitive.
De asemenea, pe unda magiei sărbătorilor, în ziua de Crăciun specialiştii din cadrul Serviciului promovarea politicilor pentru tineret împreună cu cîţiva tinerii activi au mers la biserica Sf.Dumitru din c.Coşniţa pentru a sărbători Naşterea Domnului, unde zeci de enoriași au participat la slujba de Crăciun, care au ţinut  post timp de 40 de zile şi acum s-au împărtăşit. Oamenii s-au rugat într-un glas pentru bunăstare şi iertare, pentru sănătatea celor apropiaţi şi au mers spre case cu sufletul împăcat.  În această zi, oamenii încearcă să fie mai buni, mai răbdători, îi iartă pe cei care le-au făcut rău și se roagă ca dragostea dumnezeiască să se reverse asupra tuturor pentru a trăi în armonie unii cu alții.

 

Nicolaev Elena - Serviciul promovarea politicilor pentru tineret

 

Vizualizari: 448 | Adaugat de: C_M_C_T | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar