Principala » 2015 » Octombrie » 5 » Dragi profesori, bibliotecari, educatori, lucrători din învăţămînt
12:51
Dragi profesori, bibliotecari, educatori, lucrători din învăţămînt

   Pline de emoţii, soare şi căldură sufletească au trecut ultimele zile de septembrie însoţite de începutul lunii octombrie, zilele în care Dumneavoastră marcaţi Ziua lucrătorului din învăţămînt. 
    Oricine nu am fi, oriunde nu am activa, în această zi, ne întoarcem cu gîndul la Profesor şi ne plecăm cu pietate frunţile în faţa lui. Dedicaţia şi abnegaţia de care daţi dovadă zilnic, profesionalismul, dragostea pe care o dăruiţi, îndrumările şi poveţele pe care le aduceţi în grupele de grădiniţe şi  clasele şcolare creează ceea ce în prezent avem cel mai scump şi apreciat potenţial – capitalul uman. Aţi demonstrat şi demonstraţi în continuare prin comportamentul Dvs că vă pasă în cel mai sincer mod de prezentul şi viitorul copiilor şi tinerilor noştri. Pentru toate acestea vă sîntem  recunoscători şi vă aducem cele mai înalte aprecieri. 
    Necătînd la toate greutăţile financiare, organizatorice, reieşind din faptul că instituţiile de învăţămînt au trecut la administrarea nivelului II, Consiliul raional Dubăsari în comun cu conducătorii instituţiilor, Direcţia învăţămînt, tineret şi sport vom depune toate eforturile necesare pentru asigurarea cadrelor didactice, lucrătorilor din domeniul învăţămînt cu condiţii bune pentru ca copiii, tinerii noştri să aibă posibilitatea să înveţe şi să îşi demonstreze abilităţile atît în cadrul orelor de educaţie cît şi extraşcolare.
    Dragi profesori, bibliotecari, educatori şi cadre didactice care activează în raionul Dubăsari, cu prilejul acestei deosebite sărbători, permiteţi-mi a Vă adresa urări de sănătate şi bunăstare, multă dragoste şi deosebit respect de la toţi cei ce vă înconjoară, inspiraţie şi rezultate bune în ceea ce faceţi zilnic, mult succes în cariera profesională, pace în familiile Dumneavoastră şi celor dragi vouă.

Cu profund respect şi înaltă apreciere, 
Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore POLICINSCHI

Vizualizari: 266 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar