Principala » 2015 » Aprilie » 3 » Elevii ŞSRJT la Turneul național la K-1
14:12
Elevii ŞSRJT la Turneul național la K-1

În perioada 27-29 martie în or. Bălți s-a desfășurat Turneul național la K-1 organizat de Federația WAK-1F cu suportul primăriei mun. Balți, Clubului sportiv Adrenalyn unde au participat 140 de sportivi cu vîrsta cuprinsă între 6-14 ani. Turneul a vut loc la Școala Sportivă specializată de box și lupte libere din or. Bălți. Echipa școlii Sportive raionale Dubăsari cu suportul Direcţiei raionale Învățămînt, Tineret și Sport s-a deplasat la acest turneu în număr de 9 sportivi. Am avut multe lupte frumoase unde sportivii noștri au arătat succese și o pregătire bună.
Primul pe ring a ieșit sportivul Palai Mihai care pe parcursul a trei runde împotriva lui Chiose Victor din Taraclia, a înaintat și decizia a fost unanimă la arbitri, cîștig la puncte în folosul sportivului nostru. Boșcanean Igor l-a întilnit pe Garabadjiu Maxim din Bălți, a fost o luptă dinamică, unde Igori și-a arătat măiestria sa, după 3 runde fiind siguri de cîștig arbitri au dat 2:1 pentru sportivul din Bălți, cu ce noi categoric nu sîntem de acord. Lupta va fi postată pe sait și D-voastră veți da apreciere. Tinei Alexandru l-a avut pe adversar pe Nacu Victor, un sportiv mai experimentat din Taiboxing-Gym unde a pierdut prin abandon. La fel și sportivul Rozmerița Ștefan a pierdut la Leca Cătalin, un sportiv foarte experimentat , premiant la Campionatele europene. Ștefan este încă începător și totul este înainte. în semifinale la categoria de -32 kg Palai Mihai l-a întilnit pe Tuchilatu Alexandru din or. Bălți unde după 3 runde spectaculoase l-a învins la puncte reuşind şi un nocaut tehnic. Tot în semifinale la -48 kg sportivul Craijdan Cătălin a pierdut la puncte la Apostol Alexandru din Clubul Defensiv, or. Chișinău. Finala la categoria de vîrstă 13-14 ani la -32 kg a fost între sportivul nostru Larionov Cristi și Sochircă Bogdan din Soroca unde Cristi a ieșit învingător cu scorul de 2:1 devenind astfel Campion al Turneului. Apoi a urmat categoria grea -66 kg, vîrsta de 13-14 ani unde sportivul nostru Cușnir Oleg în runda 2 l-a învins prin KO pe Ogorodnicov Vladimir de la Thaiboxing Club și el devenind Campion al turneului. A doua zi am avut finala între Palai Mihai și Leca Catalin unde Mihai din cauza unei accidentări n-a putut continua lupta, plasîndu-se pe locul 2. Total sportivii noștri au arătat următoarele rezultate:

-Cușnir Oleg -loc 1

-Larionov Cristi-loc1

-Palai Mihai-loc 2

-Rozmerița Ștefan-loc 3

Chirilov Vlad-loc 3

-Craijdan Cătălin -loc 3.

Credem că este un succes foarte bun pentru echipa noastră și dorim mult să mulțumim DÎTS Dubăsari pentru susținere, conducerii Școlii Sportive pentru aportul depus la deplasarea sportivilor. Mulțumim mult D-lui Kyrlig Ștefan, Oleg Echim antrenori și sportivi la Thaiboxing-Club pentru susținerea echipei la deplasarea cu transportul spre sala de sport pe parcursul acestor 3 zile. Le dorim tuturor multă sănătate și noi victorii pe arena sportivă.

Andrian Gherlac, antrenor ŞSRJT

Vizualizari: 337 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 wiwian24 • 16:01, 03.04.2015
Este foarte îmbucurător că de la fiecrare competiții sportive, sportivii din rl Dubăsari vin cu locuri de frunte, se vede că se lucrează, se depune efort, respectiv avem și rezultate. La mai mult și la mai mare!!!
avatar