Principala » 2015 » Aprilie » 8 » Expoziţie Internaţională Specializată de turism, agrement şi hoteluri, ediţia a XX-a
10:17
Expoziţie Internaţională Specializată de turism, agrement şi hoteluri, ediţia a XX-a

În perioada 2 - 5 aprilie curent,  la C.I.E. „Moldexpo”, s-a desfăşurat Expoziţia internaţională specializată TOURISM.LEISURE.HOTELS , ediţia a XX-a, aniversară

Expoziţia TOURISM. LEISURE. HOTELS este unul din cele mai importante evenimente specializate ale industriei turismului, îmbinând organic formatul B2B (destinat specialiştilor din domeniu) şi B2C (orientat spre consumatorul produsului turistic).

În acest an, la expoziţie au participat 106 companii din Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Israel, România, Slovacia şi Turcia. Printre participanţi -. ministere şi birouri naţionale de turism, asociaţii obşteşti, operatori şi agenţii de turism, companii aeriene, transportatori auto, hoteluri şi staţiuni, moteluri, pensiuni, centre de recreere, companii de asigurări ş.a.

Expoziția a adunat mai mult de 4500 mii de vizitatori care au avut oportunitatea de a participa la prezentări, seminare și tombole. A fost lansat Programului Vizitatorului Profesionist, în cadrul căruia au avut loc întâlniri de afaceri cu semnarea contractelor între participanți și vizitatorii profesioniști.

TOURISM. LEISURE. HOTELS 2015 s-a axat pe prezentarea multilaterală a posibilităţilor oferite de companiile turistice locale şi străine şi pe promovarea produsului turistic moldovenesc. În cadrul expoziţiei au fost prezentate realizările şi perspectivele de dezvoltare ale turismului intern pe toate direcţiile acestuia: turism rural, rezervaţii naturale, pelerinaje, „Drumul vinului”, muzee, locuri de interes istoric etc.

De asemenea, țin să vă aduc la cunoștință, că cu părere de rău din partea  r-lui Dubăsari, în cadrul căruia se găsesc 9 baze (tabere) de odihnă ce prestează servicii turistice nu au participat la expoziția dată care a fost un bun prilej de a-și prezenta produsul turistic.

Ctitor Ștefan, specialist în protecția patrimoniului, muzee și turism

Vizualizari: 279 | Adaugat de: Directia_cultura-turism | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar