Principala » 2015 » Februarie » 5 » Filiala S.A. “Red-Nord”
14:16
Filiala S.A. “Red-Nord”

Filiala Bălţi S.A. “Red-Nord”, în raionul Dubăsari are sediul în com. Coşniţa, str. Păcii. Este o instituţie de stat care are ca scop întreținerea fiabilă și eficientă a energiei electrice în țară, în cantități suficiente și la prețuri rezonabile.

Filiala în com. Coşniţa s-a format în anul 2005, la moment aici activează 18 colaboratori: Maistrul pe sectorul Dubăsari, dl Alexandru Policinschi; 3 şoferi; 2 montori; 2 ingineri; controlori şi dereticătoarea. Avînd orarul de muncă de la 8:00 – 17:00.  

 “Se deservesc doar 6 sate din r-ul Dubăsari: Coşniţa, Pohrebea, Pîrîta, Cocieri, Doroţcaia, Molovata Nouă, de aceea nu dispunem de unităţi de transport”, a menţionat dl Al. Policinschi. Specificul sectorului se atîrnă la filiala Rezina, unde este amplasată echipa de intervenţie operativă, însă din motiv de amplasare geografică, echipa nu poate veni în momentul chemării cetăţenilor, de aceea se face un grafic de serviciu în ora pasivă, dacă nu sunt calamităţi, totul se face conform orarului.

Dl Policinschi, Maistrul pe sectorul Dubăsari a mai susţinut că: “investiţiile şi construcţiile capitale se fac în baza construcţiilor ce prevede legea statului. Administraţia publică angajează orice persoană care proiectează reţele electrice. Proiectul se prezintă pînă în luna octombrie şi este aprobat dacă în noul cartier sunt construite 50 % de case.”

Pentru informaţie vă puteţi adresa:

Grupul De Calcul                        (248) 44409;

Maistrul Secţiei Dubăsari            (248) 43229;

Operator                                    (248) 44701.

Elena Gheorghiţa, redactor principal

Vizualizari: 354 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar