Principala » 2015 » Ianuarie » 23 » GIZ a numit un nou manager pentru proiectul intercomunitar
14:46
GIZ a numit un nou manager pentru proiectul intercomunitar

La data de 22 ianuarie curent Dl Grigore Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari a avut oîntîlnire de lucru cu Dna Shirley Wouters, noul manager al proiectului”Dezvoltarea Gestionării Apei, Infrastructurii și Cooperării Intercomunale în zona Criuleni – Dubăsari”.
Avînd intenţia de a face cunoştinţă personal cu părţile implicate, Dna Wouters a subliniat importanţa proiectului şi impactului acestuia asupra cumunităţilor vizate.
Dl Policinschi a salutat intenţia managerului de proiect de a stabili o comunicare directă de la bun început, menţionînd dorinţa şi pregătirea Consiliului raional Dubăsari de a participa activ la procesul de planificare şi ulterior de implementare a proiectului dat în teritoriu. Fiind întrebat desspre posibilele sugestii pe care le-ar putea oferi dumnealui pentru îmbunătăţirea  sau facilitarea realizării mai eficiente a proiectului, Dl preşedinte a punctat cîteva repere care în opinia sa trebuie luate în considerare de echipa de proiect făcînd referinţă la specificul problemei transnistrene, dialogul deosebit între părţile implicate şi neceitatea analizei minuţioase a cadrului de organizare administrativă a ulterioarelor servicii ce vor fi create.
Totodată Dl preşedinte a rugat managerul de proiect să contribuie în măsura posibilităţilor la promovarea nesităţii de lărgire a spectrului de suport şi intervenţie prin proiecte investiţionale, în comunicarea cu alţi parteneri de dezvoltare şi factori de decizie.

După mai bine de o oră de discuţii, Dna Wouters a remarcat că Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) este foarte preocupată de acest proiect acordîndu-i o prioritate deosebită. GIZ consideră că acest proiect terbuie să fie un exemplu pentru toate autorităţile publice din Republica Moldova pentru a dovedi pregătirea acestora pentru implementarea unor proiecte mari şi complexe.

Vizualizari: 341 | Adaugat de: Admin | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar