Principala » 2015 » Noiembrie » 16 » Implementarea proiectului la obiectul „Renovarea Oficiul Medicului de Familie din s. Oxentea”
16:53
Implementarea proiectului la obiectul „Renovarea Oficiul Medicului de Familie din s. Oxentea”

Pe data de 11 noiembrie, vicepreşedintele raionului dna Maria Jimbei, de comun cu şef al Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, dna Eudochia Nicolaev, şef adjunct Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, dna Zinovia Sîreţeanu, responsabilul tehnic dl Burlia Dumitru şi vicedirector CMF Dubăsari dna Maria Cara, au întreprins o vizită de lucru la Centrul Medicului de Familie din  s. Oxentea, în scopul monitorizării implementării proiectului investiţional ,,Renovarea Centrului Medicului de familie s. Oxentea”.
Costul total al  proiectului constituie 2600,24 mii lei, finanţat de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) din fondul de dezvoltare şi modernizare a prestărilor publice de servicii medicale, dintre care co- finanţator  este Consiliul raional Dubăsari cu suma de  500,0 mii lei. Contribuţie de 273, 0 mii lei a fost achitată de către Consiliul raional la finele anului  2014.
 La momentul de faţă aproximativ 50 %, din totalul lucrărilor sunt executare, însă  una din cele mai prioritare lucrări este executarea reţelilor delitare. Pentru a fi finalizate lucrările interioare este necesar de urgenţă executarea reţelilor de gaz, sistema de încalzire, cazangerie.  Acest sistem este un factor important în menţinerea, păstrarea şi durabilitatea clădirii. Însă pentru executarea lucrărilor date sunt necesare de precăutat surse financiare.

 

Zinovia Sîreţanu, 
şef adjunct Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului 

 

Vizualizari: 228 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar