Principala » 2015 » Ianuarie » 17 » ÎN AŞTEPTAREA LUCRĂRILOR AGRICOLE
12:55
ÎN AŞTEPTAREA LUCRĂRILOR AGRICOLE

Suntem în plinul iernii, însă agricultorii fac planurile privitor la rentabilitatea producerii  producţiei agricole în anul curent. O astfel de întrunire cu circa 80 la număr de  agenţi economici din sectorul agrar ai raioanelor Dubăsari şi Criuleni, a avut loc pe data de 16.01.2015 în or. Criuleni.
    Compania „BioProtect”, care oferă o gamă largă de tehnologii în cultivarea produselor agricole, a fost reprezentată în persoana d-lui Leonid Meizer, care într-o formă foarte înţeleasă şi de interes a descris aspectele obţinerii recoltei garantate- prognozate prin aplicarea şi respectarea tehnologiilor propuse de Companie. Au fost analizaţi factorii care afectează obţinerea roadei prognozate şi  care în procesul tehnologic se neglijează.
Au avut loc discuţii şi schimări de opinii între producătorii participanţi.
    Reprezentantul - „MoldAgroIndBanc”, a relatat despre  multiplele proiecte avantajoase de creditare întru susţinerea sectorului agrar pe anul curent. Participanţii au rămas satisfăcuţi de această întrunire, prin interesul de a colabora cu aceste propuneri expuse.

Petru Porubin, 
specialist principal al Direcţiei agricultură şi cadastru
            pe problemele mecanizării şi prestări servicii

Vizualizari: 413 | Adaugat de: Directia_Agricultura | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar