Principala » 2015 » Mai » 11 » In atenţia tuturor agenţilor economici !!!
13:15
In atenţia tuturor agenţilor economici !!!

La data de 19 mai 2015, în incinta ODIMM va fi organizat primul Pitch Training. În cadrul acestuia, participanţii vor fi instruiţi intensiv la diferite module, iar 5-8 companii selectate din cadrul celor 20 participante la Pitch training, vor prezenta la primul Seed Forum, desfăşurat în Chişinău în data de 26 mai 2015, potenţialilor investitori ideile lor de afaceri. La Forum vor fi invitaţi Ambasadorul Norvegiei în Moldova, cu reşedinţa la Bucureşti, reprezentanţi ai Ministerului Economiei, autorităţilor publice, bănci, antreprenori.

Seed Forum (http://www.seedforum.org ) este o reţea globală ce prezintă companiile nou create investitorilor din peste 40 ţări. Procesul Seed Forum facilitează activitatea de match-making între companiile cu potenţial de creştere în căutare de finanţare şi investitorii cointeresaţi în noi oportunităţi de investiţii cu randament înalt.

În prezent a fost iniţiat procesul de nominalizare a participanţilor. Ţinem să menţionem ca training-ul va fi desfăşurat în limba engleză.

 Orice persoană juridică înregistrată, cointeresată într-un potenţial investitor, poate fi eligibilă: fie un start-up sau o companie activă. Un interes deosebit se acordă companiilor tehnologice sau non-tehnologice cu potenţial de creştere. Nu există restricţii / orientare într-un sector anumit.

Termenul de prezentare a potenţialilor participanţi – 13 Mai 2015. Pentru orice întrebări sau detalii nu ezitaţi să  ne contactaţi :

Adresa noastră : Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari,

s.Coşnita r-n Dubăsari, str.Ion Creangă 1

tel/fax: 0 (248) 25 569 sau  GSM: 0792 87 547

Administrator IP IARD          Eugenia Nirca

 

 

Vizualizari: 304 | Adaugat de: IPIARD | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar