Principala » 2015 » Noiembrie » 9 » INVITATIE LA ZIUA USILOR DESCHISE LA IP IARD
12:03
INVITATIE LA ZIUA USILOR DESCHISE LA IP IARD

IP “Incubatorul de Afaceri Dubasari” Vă invită la Ziua Uşilor Deschise, care va avea loc miercuri, pe data de 11.11.2015, în incinta IP IARD. Evenimentul dat se înscrie în seria activităţilor de promovare a antreprenoriatului, organizate la nivel local şi naţional, aliniate campaniei coordonate de Comisia Europeană - „Săptămâna Europeană a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii”. Aceasta are drept scop informarea IMM-urilor privind măsurile de sprijin oferite de UE şi autorităţile locale, regionale şi naţionale, precum şi recunoaşterea  contribuţiei antreprenorilor la creşterea gradului de bunăstare, la crearea de locuri de muncă, la ameliorarea competitivităţii şi dezvoltarea inovării.

Pentru toţi cei interesaţi despre cum ar putea să înceapă o afacere sau pur şi simplu doresc să viziteze incubatorul, să cunoască agenţii economici şi serviciile prestate de aceştea Vă aşteptăm cu drag să ne vizitati pe data de 11.11.2015.

Vom fi bucuroşi să Vă avem ca oaspeţi în această zi marcantă. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon 0 248 25 568.

 

         Administrator  IP “IARD”                                    Eugenia Nirca

Vizualizari: 231 | Adaugat de: IPIARD | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar