Principala » 2015 » August » 17 » Mesajul Preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI cu ocazia Zilei Financiarului!
10:24
Mesajul Preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI cu ocazia Zilei Financiarului!

Stimaţi lucrători din sistemul financiar,

Cu prilejul sărbătoririi zilei Dumneavoastră profesionale,Vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor ce activaţi în sistemul financiar. 

Direcţia Finanţe, prin activitatea prodigioasă şi profesionalismul înalt al colaboratorilor săi, contribuie în mod esenţial la funcţionarea la nivel a instituţiilor bugetare din raion şi, implicit, la dezvoltarea sferei sociale, a îmbunătăţirii modului de viaţă al populaţiei. Nu e secret că activitatea dumneavoastră decurge în circumstanţe complicate, dar în pofida acestui fapt aţi dat dovadă de capacităţi profesionale de excepţie şi de fermitate, aşa încît în prag de sărbătoare aveţi conştiinţa împăcată.

Cu ocazia acestei sărbători - Ziua Financiarului - vă adresez acest mesaj de felicitare, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, împliniri, lumină în case şi în sufletele Dumneavoastră. De asemenea,Vă urez tuturor gînduri frumoase, bucurii de la cei dragi şi, în mod deosebit, izbînzi în sectorul de mare răspundere, căruia îi consacraţi întregul potenţial intelectual şi fizic de care dispuneţi.

În domeniul finanţelor locale activează şi Inspectoratul Fiscal de Stat şi perceptorii fiscali din primării, care asigură controlul asupra executării de casă a bugetului raional şi bugetelor locale, contabilii din primării şi instituţiile raionale, pe umerii cărora stă povara grea de a perfecta toate documentele justificate şi a ţine evidenţa banilor publici în conformitate cu legislaţia în vigoare.

În numele Consiliului raional Dubăsari şi al meu personal adresez tuturor celor ce activează în domeniul finanţelor publice cele mai sincere felicitări de bine şi sănătate, multă dîrzenie şi optimism, realizări de prestigiu pe tărîmul profesional, lumină în suflete şi bunăstare în familie.

 

 
 
Vizualizari: 258 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar