Principala » 2015 » Mai » 8 » Noi funcționari publici
13:51
Noi funcționari publici

Asigurarea autorității publice cu personal calificat este unul din scopurile principale ale președintelui raionului în cadrul politicii de gestionare a resurselor umane din cadrul Autorității executive din subordinea Consiliului raional Dubăsari. Astfel, conform prevederilor Legii nr. 158-XVI din 04.07.2008 ”Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 158, la data de 05.05.2015, ora 1300, în incinta sălii mici de ședințe a Consiliului raional  Dubăsari s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de auditor intern din cadrul Aparatului președintelui raionului.
Persoanele care au candidat la această funcție au trecut ambele etape ale concursului, și anume proba scrisă și interviul, unde și-au demonstrat cunoştinţele teoretice și practice. În urma rezultatelor de la ambele probe, cîștigător a concursului a fost desemnată dna Soltan Marina.
Domnul Grigore Policinschi, preşedintele raionului a adus mulţumire participanţilor la concurs şi a felicitat cîştigătorul concursului, dorindu-i încredere în propriile capacități de a face faţă provocărilor, să furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorifice cu succes în activităţile cotidiene, să rămînă  a fi deosebit de important pentru societate şi împlinit ca funcţionar  public.

Chiriac Ana, specialist principal în probleme resurse umane

Vizualizari: 372 | Adaugat de: DJRU | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1 wiwian24 • 14:04, 08.05.2015
Îi spunem bun venit dnei M. Soltan în echipa Consiliului raional DUbăsari și dorim o colaborare fructuoasă cu toate serviciile, secțiile, direcțiile din cadrul Autorității executive din subordinea Consiliului raional Dubăsari.
avatar
0 Spam
2 Anca • 14:09, 08.05.2015
Felicitării dna Maria Soltan, vă urăm mult succes și realizării frumoase.
avatar