Principala » 2015 » Decembrie » 28 » O nouă şedinţă cu privire la terenurile amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol
09:18
O nouă şedinţă cu privire la terenurile amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol

În legătură cu aprobarea Hotărîrii Guvernului RM nr 859 din 18.12.2015 cu privire la alocarea unor plăţi directe proprietarilor terenurilor agricole amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol, raionul Dubăsari, în anul 2015, pe data de 22 decembrie 2015, de către Direcţia agricultură şi cadastru, a fost convocată o şedinţă de lucru cu participarea factorilor de decizie din raion şi a primarilor localităţilor Molovata Nouă, Cocieri, Coşniţa, Doroţcaia şi Pîrîta, împreună cu inginerii cadastrali şi contabilii din primăriile date. La şedinţă a fost discutat proiectul Regulamentului de repartizarea a surselor financiare alocate prin Hotărîrea Guvernului sus-menţionată, propus de către Direcţia agricultură şi cadastru pentru aprobare la şedinţa Consiliului raional Dubăsari din data de 24 decembrie 2015. În urma discuţiilor au fost operate unele modificări la propunerile Direcţiei şi stabilită perioada în care se va petrece procedura de repartizare a banilor de către primării.
Ulterior, la şedinţa Consiliului raional Dubăsari din data de 24 decembrie 2015, proiectul  respectiv a fost aprobat, prin decizia nr 06-18 „Cu privire la aprobarea Regulamentului de repartizare a unor plăţi directe proprietarilor terenurilor agricole amplasate după traseul Rîbniţa-Tiraspol, raionul Dubăsari, în anul 2015".
 Persoanele cointeresate pot să facă cunoştinţă cu Regulamentul dat accesînd pagina web  a Consiliului raional Dubăsari, compartimentul  Transparenţă decizională/decizii.

Valeriu Popuşoi,
Direcţia agricultură şi cadastru

Vizualizari: 244 | Adaugat de: Directia_Agricultura | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar