Principala » 2015 » Decembrie » 10 » O zi de lucru a președintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi
17:18
O zi de lucru a președintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi

La data de 10 decembrie 2015 agenda președintelui a cuprins un șir de întrebări:

- Dl Anatol Berzan- șeful Secției de deservire a clădirilor și subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari a prezentat președintelui raionului potențialul candidat (dl Nichitin Victor, locuitor al comunei Coșnița ) la funcția de electrician în cadrul Consiliului raional Dubăsari.
- Dna Ecaterina Moiseev - Șefa Secției administrativ-financiară  a consultat cu președintele achitările pentru proiectări la digul de protecție în s. Pîrîta și Doroțcaia.
- Dl Alexei Gurițenco - director Casa raională de cultură a coordonat întrunirea cu expertul internațional  PNUD, dl Viorel Ciubotar, unde s-a discutat includerea Casa raională de cultură în proiectele investiționale ale PNUD-ului.
-  Dl Sergiu Grigoriev- secretarul Consiliului raional a prezentat graficul proceselor de judecată pentru luna decembrie.
-  Dl Vadim Sima - director IMSP Centru de sănătate Dubăsari a discutat despre darea în exploatare a Oficiul medicilor de familie Oxentea.
-  Audiența agentului economic a S.A “Renabus”, dl Constantin Radu, care urmează să efectueze lucrări de reparație la cazangeria Casei de cultură din s. Doroțcaia.
-  Ședință de lucru cu privire la transferurile efectuate de la bugetul de stat, unde au participat dna Galina Agatiev, șef-adjunct Direcția finanțe și dl Ghenadie Verlan contabil-șef Direcția finanțe.
-  Dna Lilia Pasat – contabilul-șef IMSP CS Dubăsari a prezentat președintelui raionului datoriile Companiei Naționale de Asigurări în Medicină față de IMSP CS Dubăsari la dată de azi. 
-  Ședința  de lucru a președintelui raionului cu expertului  internațional PNUD, dl Viorel Ciubotar, șefa Direcției dezvoltare economică, investiții și relații transfrontalieră, dna Lilia Cazac, șeful Direcției asistență socială și protecția familiei, dl Vancea Vladimer, directorul Casei de cultură raională, dl Gurițenco Alexei, cu privire la proiectele investiționale implementate în raionul Dubăsari.
-  Deplasare în raionul Criuleni la  ședință de judecată. 
-  Ședința de lucru cu privire la lucrările de reparație la blocul locativ, unde a participat dna Eudochia Nicolaev - șefa Direcției construcție, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului  și dl Anatol Berzan -  șeful Secției de deservire a clădirilor și subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari
- Ședință de lucru cu privire la semnarea contractului cu privire la repararea digului de protecție din preajma s. Pîrîta și Doroțcaia, unde au participat dl Iurie Cazac, șeful Secției administrație și servicii publice, dl Veaceslav Țanga, specialist principal SASP și dna Lilia Cazac, șefa Direcției dezvoltare economică, investiții și relații transfrontalieră.

De către președinte raionului Dubăsari,dl Grigore Policinschi au fost emise 3 dispoziții.                             

Vizualizari: 328 | Adaugat de: Anticamera | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar