Principala » 2015 » Iunie » 4 » Omagiu angajaţilor din domeniul Culturii
13:57
Omagiu angajaţilor din domeniul Culturii

La data de 27 mai curent angajaţii din domeniul culturii au sărbătorit ziua profesională. Iniţiativa de serbare la această dată a fost aprobată de către Comitetul de Administrare prin procesul verbal din data de 15.01.2015. La acest frumos eveniment au participat persoanele din cadrul caselor de cultură, biblioteci, muzee, şcoli de artă precum şi oaspeţii de onoare invitaţi din raion.

Un moment important al evenimentului a fost darea de seamă pregătită de către Direcţia cultură şi turism, care a înglobat realizările anului ale instituţiilor de cultură, de asemenea au fost reflectate atât realizările şi succesele Direcţiei precum şi a instituţiilor de cultură din teritoriu. A fost menţionat faptul că toate realizările şi frumoasele succese au fost obţinute datorită dăruirii de sine a fiecărui angajat, colaborator şi specialist. Un aspect important este şi susţinerea şi promovarea din partea Administraţiilor locale de nivel I şi II.

Din partea conducerii Consiliului raional Dubăsari cu un mesaj de salut a venit vicepreşedintele raionului dna Maria Jimbei, care a adus sincere felicitări şi mulţumiri oamenilor de creaţie pentru aportul adus domneniului culturii, urându-le multe realizări fructuoase şi activităţi de succes tuturor celor implicaţi în dezvoltarea şi promovarea domeniului.

Putem remarca un moment important că persoanele din domeniul culturii făuresc arta frumosului şi promovează valorile culturale naţionale. Ei sunt acele persoane care promovează şi împărtăşă tradiţiile, obiceiurile şi datinile poporului nostru.

În cadrul evenimentului cu susţinearea Consiliului raional Dubăsari au fost menţionaţi cu diplome şi cadouri de preţ lucrătorii care au obţinut rezultate deosebite în activitatea zilnică.

Pe parcursul zilei a predominat o atmosferă plăcută, toţi participanţii au avut ocazia de a discuta cu colegii de breaslă, de a împărtăşi cele mai frumoase succese şi realizări din activitatea profesională. În final partcipanţii evenimentului au rămas mulţumiţi şi cu impresii frumoase, precum şi dorinţe spre noi realizări şi colaborări fructuoase.

Valentina Semionov, şef Direcţie cultură şi turism

Vizualizari: 375 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar