Principala » 2015 » Octombrie » 31 » Organizațiile de tineret a raionului în acțiune
16:23
Organizațiile de tineret a raionului în acțiune

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, în incinta Centrului de Odihnă pentru Copii și Tineret ”Prietenia” comuna Coșnița, s-a desfășurat măsura Școala Tînărului Conducător, ediția a XV-a, sesiunea de toamnă, cu genericul „Prin comunicare permanetă promovăm imaginea și implicarea tinerilor din raionul Dubăsari”.
În cadrul acestui eveniment tinerii lideri din raionul Dubăsari au fost implicați într-un șir de activități. Una din acestea includea prezentarea rapoartelor de activitate pe parcursul anului 2015 de către Consiliile Locale de Tineret. Rapoartele cuprindeau activitățile extrașcolare și extracurriculare desfășurate de către fiecare organizație de tineret, atît la nivel local, cît și la nivel raional. Munca asiduă pe care o desfășoară fiecare CLT în parte, a fost un benefic schimb de experiență, unde fiecare organizație de tineret a preluat diverse actvități utile, pe care le-ar putea desfășura fiecare la nivel de instituție.
Participanții au rămas plăcut surprinși de prezentările raportate, avînd doar emoții pozitive și impresii bune:
Elevii din satul Doroțcaia:
*”Activitățile care s-au desfășurat în cadrul seminarului au fost interesante și am avut posibilitatea să facem un schimb de experiență între CLT-uri. Unele măsuri pe care le-am văzut la alte consilii, le vom prelua cu mare plăcere și le vom organiza în instituția noastră, spre exemplu „Balul puișorilor” de la CLT Coșnița” .
Elevii din satul Pîrîta:
*”După părerea noastră, schimbul de experiență la care am luat parte, are un impact fundamental asupra desfășurării activităților noastre în continuare.Sperăm că la ediția următoare a Școlii Tînărului Conducător ne vom prezenta cu un raport mult mai amplu.”
Elevii din comuna Coșnița:
*”Am rămas impresionați de genealitatea tuturor Consiliilor Locale de Tineret în ceea ce privește activitatea lor rodnică și creativă. Astfel, preluînd un șir de activități pe care le putem organiza în liceul nostru, spre exemplu, ”Balul talentelor”;”Ziua umorului” etc.
Tinerii participanți s-au manifestat foarte activ, exprimînd încă o dată recunoștință față de organizatorii Școlii Tînărului Conducător, îndeosebi Președintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi.
                                                                                                                                                                             CLT "Coșnița”

Vizualizari: 224 | Adaugat de: Admini | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar