Principala » 2015 » August » 3 » Preşedintele raionului în vizită de lucru la Liceul teoretic Doroţcaia
14:05
Preşedintele raionului în vizită de lucru la Liceul teoretic Doroţcaia

Pe data de 30 iulie curent, Preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, împreună cu şef Direcţia învăţămînt tineret şi sport dna Larisa Braducean, şef Direcţia dezvoltare economică, investiţiişi relaţii transfrontaliere dna Lilia Cazac, şef adjunct Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, dna Zinovia Sîreţanu, dirigintele de şantier dl Moşneaga Danu şi responsabilul tehnic dl Lazarev Vladimir, au întreprins o vizită de lucru la Liceul teoretic Doroţcaia.

Vizita dată a fost întreprinsă în scopul monitorizării implementăriiproiectului investiţional ,,Termoizolarea faţadei, schimbarea tîmplăriei”, finanţat de către Fondul pentru Eficienţă Energetică şi cofinanţat de către Consiliul raional Dubăsari. Costul total al proiectului este de 2468,84 mii lei, dintre care contribuţia Consiliului raional este de 617,21 mii lei. Pînă la moment, aproximativ 40 %, din totalul lucrărilor, au fost executate conform graficului de lucru şi respectării normelor în construcţii.

În urma discuţiilor duse pe marginea proiectului dat, a fost depistată o problemă ce ţine de sistemul de scurgere a apelor pluviale existent care este deteriorat şi necesită a fi schimbat. Acest sistem este un factor important în menţinerea, păstrarea şi durabilitatea clădirii liceului. Însă pentru executarea lucrărilor suplimentare de schimbare a sistemei date sunt necesare de precăutat surse financiare adăugătoare.

Zinovia Sîreţanu,

şef adjunct Direcţia construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului 

Vizualizari: 433 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar