Principala » 2015 » Octombrie » 12 » Preşedintele raionului în vizită de lucru la Roghi
15:49
Preşedintele raionului în vizită de lucru la Roghi

La data de 09 octombrie curent, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a întreprins o vizită de lucru la Gimnaziul Roghi. Împreună cu primarul comunei Molovata Nouă dl Oleg Gazea, reprezentantul Direcţiei învăţămînt tineret şi sport dna Violeta Tolstenco, au  ascultat ideile, propunerile, cît şi problemele cu care se confruntă în procesul de învăţămînt, expuse de către colectivul pedagogic în cadrul întîlnirii cu preşedintele raionului.

 Oaspeţii au fost întîlniţi de către colectivul instituţiei de învăţămînt cu pîine şi sare, inclusiv au avut parte de un concert prezentat de elevii gimnaziului, în semn de recunoştinţă şi mulţumire dlui preşedinte pentru susţinerea acordată, pentru bursele pe care le primesc, pentru  acordarea foilor de odihnă la taberele de odihnă din raion şi în special pentru menţinerea activităţii gimnaziului dat.

Dl Policinschi la rîndul său a adresat felicitări colectivului didactic cu Ziua lucrătorului din domeniul învăţămînt recent marcată, a subliniat implicarea  şi participarea activă atît a profesorilor cît şi discipolilor acestora la activităţile extraşcolare şi de nivel raional.

Dl Gazea deb asemenea, şi-a exprimat mulţumirea faţă de colectivul gimnaziului pentru susţinerea şi aportul adus în organizarea diferitor măsuri la nivel local.

Atît elevii cît şi profesorii, directorul gimnaziului şi-au exprimat gratitudinea faţă de preşedintele raionului pentru vizita întreprinsă.

Marina Lupaşco, şef Serviciu informare şi transparenţă 

Vizualizari: 344 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar