Principala » 2015 » Decembrie » 1 » Tîrgul de propuneri antreprenoriale
11:04
Tîrgul de propuneri antreprenoriale

Proiectul "Promovarea și protecția drepturilor omului și de muncă a femeilor migrante: instituirea raporturilor cu mecanismele internaționale și naționale în drepturile omului pentru a spori responsabilitatea" (WMW Project), în parteneriat cu BRD, OIM, NEXUS/IASCI, PNUD anunță un concurs de selectare a femeilor și bărbaților migranți din diasporă, femei și bărbați migranți reveniți și grupuri de inițiativă pentru a participa la Tîrgul de propuneri antreprenoriale. În cadrul acestui eveniment, organizat la Chișinău, veți avea posibilitatea să prezentați idei de proiecte de afaceri și/ sau succesul unei afaceri în derulare. La același eveniment vor participa și reprezentanți ai instituțiilor care implementează programe de finanțare.  
Tîrgul de propuneri antreprenoriale este destinat femeilor și bărbaților migranți din diasporă, cît și femeilor și membrilor familiilor de migranți reveniți acasă, grupurilor de inițiativă de femei migrante, care au o participare civică activă și își doresc să contribuie la dezvoltarea comunităților prin domeniul de antreprenoriat, își doresc să se asocieze în organizații locale de femei migrante și membrii familiilor acestora pentru a promova și proteja drepturile femeilor și să interacționeze eficient cu autoritățile locale și centrale în vederea dezvoltării programelor de oferire servicii de reintegrare migranților reîntorși acasă.
Procedura de aplicare pentru participare va presupune completarea formularului de aplicare, cu prezentarea tuturor documentelor solicitate în formular, si anume:
 - CV-ul
- Idee de proiect antreprenorial și/sau descrierea afacerii în derulare
Astfel, formularul de aplicare va trebui să includă CV-ul persoanei sau descrierea generală  a grupului de inițiativă, și un proiect antreprenorial fie pentru dezvoltarea unei afaceri, fie pentru dezvoltarea organizațiilor de femei migrante și membrii familiilor acestora prin intermediul unui proiect de antreprenoriat social.
Proiectul antreprenorial trebuie să conțină o descriere succintă, scopul, obiectivele, grupul țintă și activitățile. Pentru cei care au deja o afacere în derulare, pot participa prin descrierea afacerii și succesul acesteia. Formularul de aplicare este disponibil online
Termenul limită pentru aplicare este 6 decembrie 2015.
Pentru  mai multe detalii accesaţi http://www.brd.gov.md/ro/content/tirg-de-propuneri-antreprenoriale-apel sau apelaţi la  de telefon  (0248) 44 746- Direcţia dezvoltare economică investiţii şi relaţii transfrontaliere.

Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere.

 

 

Vizualizari: 240 | Adaugat de: DEBF | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar