Principala » 2015 » Decembrie » 18 » Rezultatele Competiţiei de Granturi anul 2015
13:16
Rezultatele Competiţiei de Granturi anul 2015

Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) în  parteneriat cu PRO NEO SA Norvegia şi proiectul ENTRANSE cu suportul financiar al Guvernului Norvegiei au lansat Competiţia de Granturi mici pentru rezidenţii Incubatoarelor de Afaceri din Moldova !

  1. OBIECTIVELE SCHEMEI DE GRANT

o Stimularea dezvoltării companiilor rezidente ale Incubatoarelor de Afaceri prin oferirea finanțării nerambursabile pentru procurarea produselor, serviciilor și tehnologiilor noi;

o Pilotarea unui mecanism de sprijin al companiilor rezidente ale incubatoarelor.

  1. GRUPUL ŢINTĂ

Solicitanţii eligibili sunt întreprinderile private micro, mici sau mijlocii (IMM) din Republica Moldova, înregistrate în conformitate cu legislaţia în vigoare, rezidente ale Incubatoarelor de Afaceri (IA) din raioanele Ştefan Vodă, Leova, Rezina, Sîngerei, Dubăsari, Ceadîr Lunga, Nisporeni, Cimişlia.

  1. CRITERII DE ELIGIBILITATE
  2. Solicitanţii trebuie sa fie întreprinderi inregistrate în conformitate cu legislaţia în vigoare
  3. Solicitanţii trebuie să fie rezidenţi a Incubatoarelor de Afaceri din raioanele Ştefan Vodă, Leova, Rezina, Sîngerei, Dubăsari, Ceadîr Lunga, Nisporeni, Cimişlia
  4. Solicitanţii nu trebuie să aibă datorii restante în ceea ce priveşte contribuţiile publice şi achitarea serviciilor Incubatorului de Afaceri.

La Competiţia de granturi nominalizată au fost depuse 34 planuri de afaceri total pe republică, dintre care 14 au fost selectate şi premiate. De menţionat, că au participat şi 3 rezidenţi din IP “Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari”, dintre care 2 companii , şi anume SRL “Samelux” şi SRL “Arvipeh Style”, care au obţinut cîte un grant în valoare de 2 000 euro fiecare, resurse financiare acordate în scopul dezvoltării bazei tehnico- materiale a companiei.

Decernarea certificatelor de grant a avut loc la data de 17.12.2015 în cadrul evenimentului “Ziua IMM-urilor”, organizator ODIMM . Se aduc mulţumiri participanţilor pentru implicare şi organizatorilor pentru susţinere. Sperăm în viitor să desemnăm şi mai mulţi agenţi economici din raionul Dubăsari cîştigători ai granturilor sau alte programe de stat.

Mult succes tuturor !!!

                              Cu respect,

                                Eugenia Nirca, 

Administrator IP IARD

Vizualizari: 284 | Adaugat de: IPIARD | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar