Principala » 2015 » Februarie » 4 » Școala sportivă raională - statut de persoană juridică
13:09
Școala sportivă raională - statut de persoană juridică

Începînd cu 01 ianuarie 2015, întru executarea prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 463 din 28.04.2006 „Cu privire la aprobarea Regulamentului Școlilor sportive” și reieșind din specificul de activitate, Școala sportivă raională din s. Pîrîta și-a căpătat statut de persoană juridică și dispune de ștampilă și bilanț propriu.
În acest scop, preşedintele  raionului a emis dispoziția „Cu privire la  aprobarea Statutului Școlii sportive raionale Dubăsari”, ceea ce va contribui la asigurarea educației, informării și promovării modului sănătos de viață pentru tînăra generație din raionul Dubăsari.
Astfel, directorul Școlii sportive raionale (dl V. Nagalisov), va întreprinde măsurile de rigoare întru executarea întocmai a prevederilor prezentului Statut.
Școala sportivă raională are dreptul de a deschide secții sportive în raza raionului Dubăsari, are menirea de a antrena copiii, cadeții, juniorii, tineretul și seniorii în practicarea sistematică a culturii fizice și sportului, formarea unui mod sănătos de viață, dezvoltarea fizică, intelectuală și morală, atingerea nivelului de performanță în corespundere cu capacitățile acestora. Instituția respectivă oferă ajutor multilateral instituțiilor extrașcolare și de învățămînt, instituțiilor și autorităților publice de ambele nivele la organizarea practicării în masă a culturii fizice și a activităților sportive de antrenare în ramurile de sport practicate.

 

Statutul Școlii sportive raionale Dubăsari poate fi vizualizat pe pagina web a Consiliului raional www.dubasari.md/ Tranparența decizională/ Dispoziții.
 

 Ana Berzan sp. superior în relații cu publicul  

 

 

 

Vizualizari: 332 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar