Principala » 2015 » Februarie » 2 » Ședința Consiliului de administrație a fondului local de susținere socială a populației
09:36
Ședința Consiliului de administrație a fondului local de susținere socială a populației
   Conform programului de activitate al Consiliului raional Dubăsari, Directiei asistentă socială, pe data de 28.01.2015 a avut loc ședința Consiliului de administrație al fondului local de susținere socială a populației cu urmatoarea ordine de zi:
1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pentru luna ianuarie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse, demersurilor parvenite din partea Comisiilor locale pentru ajutoarele materiale).
Raportor : Zinaida. Stasev, șef Secție prestații sociale
 
Ședința a fost prezidată de președintele raionului dl Grigori POLICINSCHI, președintele Consiliului de administrație al fondului local de susținere socială a populației.
Astfel prin decizia nr.1 din 28.01.2015 s-a decis acordarea ajutorului material familiilor defavorizate, pentru 51 familii in suma totala de 29700 lei.
Toate ajutoarele materiale aprobate de către Consiliul de administrare a Fondului local de susținere socială a populației vor fi repartizate de către Direcția asistență socială, conform planului de activitate.
 
 
 Tatiana IVANOV - Specialist principal pentru administrarea ajutorului social,
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari
Vizualizari: 320 | Adaugat de: das | Raging: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar