Principala » 2015 » Februarie » 3 » Seminar practic "Solutii Europene pentru tratarea, transportul si epurarea apei"
13:13
Seminar practic "Solutii Europene pentru tratarea, transportul si epurarea apei"

În perioada 29-31 ianuarie curent, Preşedintele raionului Dubăsari, dl Gr. POLICINSCHI împreună cu primarii din satele Coşniţa, Pîrîta, Molovata, Molovata Nouă, Doroţcaia, Oxentea, Marcăuţi şi specialistul din cadrul Direcţiei construcţii, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat o vizită de lucru în judeţul Buzău, România. Delegații au participat și în cadrul lucrărilor seminarului practic ,,Soluţii europene pentru tratarea, transportul şi epurarea apei”.

Pe parcursul vizitei de studiu la Fabrica de producerea a utilajului pentru sisteme de tratare şi epurare a apei din or. Buzău , conducătorii administrațiilor publice locale au făcut cunoştinţă cu procesul de producere a acestora, cu soluţiile complete pentru canalizare şi epurare a apei uzate, produse pentru reţelele de apă şi canalizare, a fost analizat principiul de lucru a tututor sistemelor. 

Sistemele de tratare a apei produse de Aqua System Plus au un domeniu de aplicare extrem de larg, de la filtre de masă destinate filtrării apei în cantităţi mici, pentru gospodăriile individuale, pînă la staţii complete pentru tratarea apei cu o capacitate de deservire a localităţilor întregi, acestea avînd destinaţia eliminării din apă a fierului, a manganului, a substanţelor organice, a clorului rezidual, etc, precum si pentru îmbunătăţirea calităţilor organoleptice ale apei. 

 

Specialist in dezvoltarea gospodariei comunale si drumuri

Chirilov Dorin

Vizualizari: 387 | Adaugat de: Eficienta_energetica | Raging: 5.0/2
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 wiwian24 • 14:09, 03.02.2015
Sa speram că vom ajungem și în acea zi cînd vom avea instalate și la noi în țărișoara noastră astfel de sisteme de tratare a pei.
avatar