Principala » 2015 » Decembrie » 7 » Seminarul directorilor adjuncți pentru instruire din r.Dubăsari
20:48
Seminarul directorilor adjuncți pentru instruire din r.Dubăsari

Pe data de 4 decembrie 2015, in LT Doroțcaia, a avut loc seminarul directorilor adjuncți pentru instruire din r.Dubăsari. Profesorii au prezentat ore publice, fiind asistati de reprezentanti ai Directiei Raionale de Învățămînt.
Sajin Nelea, directorul adjunct pentru instruire al LTDoroțcaia, a organizat o lecție instructivă referitor la planul de activitate, incadrînd toți participanții în elaborarea nemijlocită a planului, aplicînd diverse strategii.
Valentina Andrieș, reprezentant al Direcției de Învățămînt, a oferit informații necesare, aplicabile și foarte interesante.
Activitatea orelor opționale și a cercurilor pe interese a fost prezentată în sala de festivități a liceului. Oaspeții au admirat spectacolul Scufița Roșie și fabula Greierul și furnica în varianta originală, în limba franceză, prezentată de elevii cl. 7, diriginte și profesor de l.franceză Berzan Galina.
Elevii clasei a 5-A, diriginte Grigoriev Elena, au dansat impreună cu doamna Director, Bacioi Viorica, dansul Hora.
Copilașii din cercul dramatic Comoara, conducător Pleșco Galina, au oferit publicului secvențe din Folclorul copiilor. În final, elevul clasei a 12-U, Grimaliuc Alexandru, i-a îndemnat pe toți cei prezenți în sală să cînte împreună cu el Juramîntul de la Putna.

Vizualizari: 353 | Adaugat de: cltltdorotcaia | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar