Principala » 2015 » Februarie » 10 » Serviciul pompieri şi salvatori din Consiliul raional Dubăsari 24/24
16:15
Serviciul pompieri şi salvatori din Consiliul raional Dubăsari 24/24

     Astăzi la data de 10 februarie 2015  Secţia administraţie şi servicii publice  de comun cu SSE Dubăsari şi Direcţia Juridică  din cadrul Consiliului  raional Dubăsari   a organizat o şedinţă de lucru cu angajaţii serviciului postului salvatori şi pompieri din cadrul Consiliului raional Dubăsari cu următoarea  ordine de zi: 
1.Cu privire la obligaţiunile de serviciu a colaboratorilor serviciul PSP din cadrul Consiliului raional Dubăsari.
2.Cu privire la instrucţiunile de securitate  şi sănătate în muncă pentru activitatea Serviciul PSP  din cadrul Consiliului raional 
Această subdiviziune a fost  instituită în luna aprilie 2012 la propunerea Preşedintelui raionului Grigore Policinschi în cadrul căreia au fost  instituite 4 funcţii de  pompier salvator  şi 5 de  conducător auto pentru asigurarea securităţii antiincendiare pentru locuitorii satelor din  platoul Coşniţa întru deservirea  localităţilor  precum sunt Coşniţa, Doroţcaia, Pîrîta, Pohrebea. Serviciul salvatori şi pompieri este finanţat din sursele Consiliului raional Dubăsari. Asemenea şedinţe sunt organizate  periodic pentru instruirea şi pregătirea  profesională precum şi securitatea  în muncă a colaboratorilor.
Pe parcursul celor 3 ani de activitate  serviciul PSP  din cadrul Consiliului raional Dubăsari a intervenit  la 
22 incendii 
20 Antrenamente cu efectivul 
11 Aplicaţii 
37 Intervenţii la iarbă  uscată 

Telefoanele de  contact  901  sau 0248 44190, 024852503  de serviciu 24/24
                                                

V.Ţanga
Specialist principal în domeniul protecţiei civile şi serviciul de alternativă

Vizualizari: 412 | Adaugat de: SectiaASP | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 DJRU1 • 08:48, 11.02.2015
Rolul serviciului este de a salva și de a veni în ajutor persoanelor aflate în diferite situații dificile, este o misiune enormă, ceea ce au și demonstrat angajații Serviciului slavatori și pompieri din cadrul Consiliului raional Dubăsari. Succese în continuare și mai puține incendii, accidente și traume la locul de muncă.
avatar