Principala » 2015 » Decembrie » 9 » Sunt puternic prin dizabilitatea mea
11:45
Sunt puternic prin dizabilitatea mea

La data de 2 decembrie 2015,  în incinta Centrului  republican de reabilitare a invalizilor veteranilor muncii și a războiului din Cocieri, în contextul consemnării zilei internaționale a persoanei cu dizabilități a avut loc un seminar informativ organizat de CRRIVMR în colaborare cu AOFM Dubăsari. La seminar au participat 8 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și 5 persoane cu dizabilități  din cadrul centrului.
A fost organizată o expoziție cu lucrările confecționate de benefeciarii din cadrul centrului Mîndreanu Nina Vasile și Nistor Larisa Nicolae, acestea demonstrînd confecții de broderii și împletituri, lucrări foarte frumoase și interesante, care urmează să fie prezenate la data de 03.12.2015, în cadrul Expoziției cu vînzare a lucrărilor confecționate de către pesoanele cu dizabilități din incinta Centrului Republican pentru copii și tineret  ”Artico”, or. Chișinău.
Trecînd prin numeroase provocări, aceste două doamne au ajuns să se bucure din plin de viață, să simtă orice moment și reușită,  fiind considerate un exemplu pentru persoanele aflate în situații similare din cadrul centrului.

Nadejda Alexandrov,
asistent social CRRIVMR

 

Vizualizari: 252 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar