Principala » 2015 » Iulie » 14 » Suspendarea temporară a acordării indemnizaţiilor unice
10:13
Suspendarea temporară a acordării indemnizaţiilor unice

    Potrivit punctului 2 al Hotărîrii Guvernului nr. 836 din 13 septembrie 2010 „Cu privire la acordarea indemnizaţiilor unice pentru construcţia sau procurarea spaţiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetăţeni”, mijloacele financiare pentru acordarea indemnizaţiilor respective se alocă de la bugetul de stat, prin transferuri către bugetele unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul al doilea, în limita mijloacelor prevăzute anual pentru aceste scopuri în bugetul de stat.
Astfel, în bugetul de stat pe anul 2015 au fost prevăzute mijloacele financiare în acest scop în sumă de 14,0 mil.lei, care au fost integral repartizate conform deciziilor aprobate de către autorităţilor publice locale respective pentru anul curent.
În acest context, Ministerul Finanţelor suspendă aprobarea deciziilor de către comisiile speciale raionale privind acordarea indemnizaţiilor unice pentru construcţia sau procurarea spaţiului locativ, sau restaurarea caselor vechi unor categorii de cetăţeni pentru anul curent şi revenirea la examinarea acestora, începînd cu 1 ianuarie 2016.

Direcţia finanţe Dubăsari

Vizualizari: 512 | Adaugat de: Directia_Finante | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar