Principala » 2015 » Iulie » 31 » Tîrgul locurilor de muncă
13:54
Tîrgul locurilor de muncă

La data de 30 iulie 2015, în incinta Primăriei Coşniţa,  Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Dubăsari a organizat Târgul Locurilor de Muncă, pentru persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă.

Scopul Târgului este de a oferi diverse informații, consultații în domeniul ocupării forței de muncă, precum și posibilitatea  de a stabili un contact direct intre angajator și persoana aflată în căutarea unui loc în vederea stabilirii raporturilor de lucru și de serviciu.

La eveniment au fost prezentate locurile de muncă vacante de la 10 agenți economici care au propus locuri de muncă din diferite ramuri ca:  agricultura, comert,asistenţă socială, psihologie,contabilitate . Au fost prezentate 106 locuri de muncă vacante din diferite domenii ca:  muncitori in agricultura,  vănzător, consultant-proiectant,contabil,jurist, psiholog ş.a.

La Târg au participat:  Avxentiev Nadejda- șef AOFM r-ul Dubasari, și invitatii tirgului:

1. Cazac Lilia- sef Direcţia Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere

2. Platon Angela  – şef adjunct al Cancelariei de Stat

3. Driga Pavel -  inspector principal al Inspectoratului Teritorial de Muncă Chisinău al Inspecţiei Muncii

4. Ilievici Ana – specialist principal Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere

Târgul a fost deschis de către șefa AOFM r-ul Dubasaril d-na N. Avxentiev, și invitatii tirgului,  după care s-a oferit cuvînt agenților economici prezenți la târg care au venit cu oferte atractive pentru șomeri.

La eveniment au fost prezenți 63 someri, din care 2 tineri, care în urma negocierii cu agenții economici au fost selectați circa 28 persoane cu scopul angajării în câmpul muncii.

La finile activității, specialiștii Agenției pentru Ocuparea  Forței de Muncă au acordat consultații și informații privind integrarea pe piața forței de muncă și au pus la dispoziția participanților diverse pliante și materiale informative privind serviciile prestate pe piața muncii. Au fost acordate informații privind locurile de muncă libere înregistrate atît în baza de date a agenției, cît și de pe site-urile web utile.

 

Reul Ina, specialist superior AOFM Dubasari

 

 

 

Vizualizari: 268 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar