Principala » 2015 » Aprilie » 23 » Turneul de mini fotbal "Fotbal pentru Pace".
15:12
Turneul de mini fotbal "Fotbal pentru Pace".

La data de 16 aprilie 2015,  la iniţiativa Preşedintelui raionului Dubăsari domnului Grigore Policinschi, a avut loc deschiderea turneului de mini fotbal "Fotbal pentru Pace" pe terenul din s.Doroțcaia, organizat de Asociația de fotbal raională Dubăsari.
La ceremonia oficială a acestui eveniment au fost prezenți Preşedintele raionului Dubăsari, domnului  Grigore Policinschi, Iurie Conuseivici și Svetlana Patraș - asistenți coordonatori ai Cross Cultures Project Association (CCPA)- Open Fun Football Schools Moldova (OFFS ) și alți oficiali.
La turneu au participat 60 de copii cu anul nașterii 2003 - 2005 din 5 localități ai raionului Dubăsari : Coșnița, Doroțcaia,  Pîrîta, Grigoriopol şi Butor.

Echipele au fost clasate pe locurile:

I – Școala sportivă s.Doroțcaia, antrenor  M. Cojusea;

II - Școala sportivă s.Pîrîta,  antrenor Craijdan Alexei;

III – echipa Liceului teoretic  ”Ion Creangă” s.Coșnița, responsabil de echipă Nicolaev Tudor - profesor de educație fizică și sport .

Copiii au fost menționați cu medalii, diplome și mingi, de asemenea echipa Liceului teoretic ”Ștefan cel Mare” a primit cadou un set de mingi din partea FMF.

Au fost aduse mulțumiri din partea echipelor şi antrenorilor, domnului Grigore Policinshi pentru susținerea măsurilor de promovare a tineretului din Raionul Dubăsari.

                                                                      Caraiman Diana - Serviciul promovarea politicilor pentru tineret

Vizualizari: 284 | Adaugat de: C_M_C_T | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar