Principala » 2015 » Mai » 25 » Ultima şedinţă extraordinară a Consiliului raional Dubăsari în mandatul 2011-2015
12:25
Ultima şedinţă extraordinară a Consiliului raional Dubăsari în mandatul 2011-2015

   În conformitate cu dispoziţia preşedintelui raionului Nr.96-n din  18 mai 2015, pe data de 21.05.2015, in incinta IM „COCT Prietenia” s-a desfăşurat ultima şedinţă a Consiliului raional  Dubăsari în mandatul  2011-2015, cu următoarea ordine de zi:
1.    Cu privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pentru anul 2015;
Raportor: G.Agatev,sef-adjunct Directie finante
2.     Cu privire la rectificarea bugetului raional pentru anul 2015 ;
Raportor: G.Agatev,sef-adjunct Directie finante
3.    Cu privire la transmiterea in gestiune economică a unor imobile
Raportor: S.Grigoriev, sef Directie juridica si resurse umane
   Proiectul de decizie „Cu privire la corelarea bugetului raional cu prevederile Legii bugetului de stat pentru anul 2015” a fost iniţiat şi examinat de către consilierii raionali ţinind cont de prevederile legislaţiei în vigoare. La baza corelării raporturilor între bugetul de stat şi bugetul raional Dubăsari a stat volumul transferurilor de la bugetul de stat către bugetele unităţilor administrativ-teritoriale pentru anul 2015 aprobate prin anexa Nr.4 la Legea bugetului de stat pe anul 2015, Nr.72 din 12.04.2015, unde au fost micşorate transferurile cu destinaţie specială pentru asigurarea şi asistenţa socială in sumă totală de 103,1 mii lei. La componenta de bază transferurile de la bugetul de stat s-au micşorat cu 164,8 mii lei.
La componenta fondurilor speciale transferurile de la bugetul de stat s-au micşorat cu 61,7 mii lei.
Proiectul de decizie a fost aprobat unanim de către consilierii raionali.
   La sfîrşitul şedintei preşedintele raionului, dl Grigore Policinschi, care la moment este suspendat din funcţie în legătura cu înregistrarea în calitate de concurent electoral pentru alegerile generale locale din 14.06.2015 a adus mulţumiri tuturor consilierilor raionali pentru activitatea rodnică, susţinere şi implicare activă în soluţionarea problemelor social-economice ale raionului Dubăsari şi ale cetăţenilor din teritoriu.
   La rindul său preşedinţii comisiilor de specialitate ale Consiliului raional dna Tatiana Roşca, dl Vasile Batrincea, dna Ala Morcov, dna Tatiana Gherbiş  au mulţumit administraţiei Consiliului raional Dubăsari şi consilierilor raionali pentru conlucrare şi înţelegere şi profesionalismul manifestat in procesul de activitate.
Doritorii de a se familiariza cu deciziile adoptate de către Consiliul raional Dubasari, pot accesa pagina  www.dubasari.md, rubrica transparenţă decizională.

Secretarul Consiliului raional,
Valeriu BERZAN

Vizualizari: 305 | Adaugat de: SectiaASP | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar