Principala » 2015 » Aprilie » 15 » Un nou anunţ de granturi susţinut de UNDP şi AEE
09:50
Un nou anunţ de granturi susţinut de UNDP şi AEE

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în cadrul Proiectului „Energie şi Biomasă în Moldova”, finanţat de Uniunea Europeană, lansează Programul de Granturi ”Crearea Parteneriatului Public Privat (PPP) în domeniul producerii și livrării agentului termic pe bază de biomasă” pentru Consiliile Raionale.
 
Pentru participare la concurs, autoritățile locale trebuie să întrunească următoarele condiții:
Să reprezinte Administrația Publică Locală de nivelul II;
Să demonstreze cunoștințe în domeniul constituirii unui Parteneriat Public - Privat (PPP) prin prezentarea unui plan concret şi fezabil de realizare a acestuia pentru raionul reprezentat.
 
Solicitantul trebuie să prezinte următorul pachet de documente:
1. Cererea de finanțare, inclusiv Declarația Solicitantului
2. ACORD de exprimare a intenției de ASOCIERE
 
     Suma maximă solicitată de Consiliile Raionale în cadrul propunerilor de proiect PPP nu va depăși 100000 EUR
 
     Din totalul propunerilor de proiecte PPP, doar 7 proiecte vor fi selectate pentru a fi finanțate în cadrul acestui concurs.
 
     Termenul limită de depunere a dosarului pentru participarea la concurs este de 27 aprilie 2015.
 
     Perioada de implementare a proiectui PPP nu va depăși 12 luni din momentul primirii confirmării selectării pentru finanțare de către Program.
 
Setul de documente poate fi descărcat pe pagina web www.biomasa.md sau oferit la cerere. Dosarul urmează a fi completat electronic în limbile română sau rusă şi expediate: prin e- mail la adresa: tenders-Moldova@undp.org cu titlul „Crearea PPP în domeniul producerii și livrării agentului termic pe bază de biomasă”, sau prin poştă sau prezentate personal în plic sigilat (cu menţiunea „Crearea PPP în domeniul producerii și livrării agentului termic pe bază de biomasă”) la adresa: str. 31 August 1989, nr. 131, Chişinău, Republica Moldova. În atenţia: Registry Office/Procurement.

Vizualizari: 295 | Adaugat de: DEBFI | Raging: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar