Principala » 2015 » Februarie » 2 » Un nou director la Casa raională de cultură
13:42
Un nou director la Casa raională de cultură

La data de 20.01.2015 a fost desemnat în funcţia de director al Casei raionale de cultură, dl Guriţenco Alexei, născut la data de 26 martie 1955 în satul Oxentea, în prezent locuitor al s. Cocieri, r-ul Dubăsari.
Dl Guriţenco a absolvit Universitatea Tehnică din Moldova, specialitatea Exploatarea transportului auto. După finalizarea studiilor a fost îndreptat la serviciu în oraşul Dubăsari, la Parcul auto de autobuze, în funcţie de operator-şef, activînd în paralel ca mecanic auto, pînă la funcţia de Preşedinte al Comitetului sindical din cadrul acestei instituţii. 
În perioada conflictului armat de pe Nistru din 1992 a fost eliberat din funcţie, din instituţia respectivă. În martie 1992 a fost angajat ca vicedirector pe gospodărie la Casa Internat din s. Cocieri. În 1994 a fost numit în funcţia de director în această instituţie unde a muncit aproximativ 19 ani. În
perioada  anilor 2006-2009 a activat ca vicepreşedinte al r-lui Dubăsari, iar în anul 2013 a activat ca specialist principal în protecția muncii și tehnica securității.
La întrebarea ce planuri are pentru viitor în noua funcţie, dl Guriţenco a menţionat: „Sunt multe idei noi, vom organiza multe activităţi culturale, voi susţine toate propunerile metodiştilor şi le vom promova cu ajutorul tinerilor.  Prin intermediul culturii tînăra generație asimilează totalitatea valorilor create de omenire și le transmite ulterior din generație în generație. 
În incinta Casei raionale de cultură,  în primul rînd, cred că, trebuie să începem de la cultura angajaţilor şi vizitatorilor care vin să se odihnească. Primul scop fiind, instalarea blocului sanitar în încăpere.”

Elena Gheorghiţa, redactor principal

Vizualizari: 436 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 wiwian24 • 15:20, 02.02.2015
Dl Alexei, bun venit, la noi în echipă, Vă urăm succese și să continuați să promovați cultura și obiceiuriele noastre naționale, descoperind noile talente ale raionului Dubăsari!
avatar