Principala » 2015 » Decembrie » 21 » Un nou titlu obţinut de sportivul din Pîrîta Igori Boşcanean
17:18
Un nou titlu obţinut de sportivul din Pîrîta Igori Boşcanean

La data de 19 - 21 noiembrie 2015 în or. Kiev, Ucraina s-a desfăşurat Campionatul Ucrainei la K-1 cu deviza «Viitorul fără droguri» promovînd astfel modul sănătos de viață. Acest eveniment a fost organizat de către Federația de K-1 amateur din Ucraina, unde au participat echipe din 15 regiuni din Ucraina și echipa Republicii Moldova. Selecționata Republicii Moldova WAK-1F a fost reprezentată la acest campionat de 21 sportivi și antrenori.
Competițiile sau desfășurat în centrul sportiv Dinamo din Kiev. A fost un eveniment foarte interesant și plin de lupte spectaculoase. Elevul Școlii sportive raionale Dubăsari, Igori Boșcanean a reprezentat Republica Moldova la categoria de vîrstă 13-14 ani, cu greutatea - 42 kg. Igori a disputat 2 lupte cu așa adversari ca Semac Serghei din Kiev și Petrocenco Danil din Haricov.
Toate aceste lupte
sportivul nostru Igori Boşcanean le-a cîștigat la puncte prin decizia unanimă a arbitrilor, devenind astfel Campion al Ucrainei la K-1. Este prima noastră evoluție la Campionatele interne ale altor țări și cred că este foarte reușită. Mulțumim mult Federației WAK-1F, dlui Dorin Damir, pentru posibilitatea dată de a ne afirma pe arena sportivă internațională și susținerea totală a sportivilor. La fel ași dori mult să le mulțumesc dlor Moiseev Aurel și Moiseev Andrei locuitori a s.Pîrîta pentru că au avut încredere în noi și ne-au susținut la această competiție. Sincere mulțumiri Președintelui raionului Dubăsari dlui Policinschi Grigore, directorului școlii Sportive dlui Vasile Nagalisov pentru că sînt permanent alături de noi. Aș dori să-l felicit pe Igori Boșcanean cu titlu de Vicecampion mondial la K-1, pe care l-a cîștigat reprezentînd Republica Moldova la Campionatul Mondial din Vilnius, Lituania. Mult succes!


Andrian Gherlac,
antrenor Şcoala sportivă raională

 

Vizualizari: 211 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar