Principala » 2015 » Septembrie » 16 » Vicepreşedintele raionului a participat la întrunirea Consiliului Euroregiunii „Nistru”
12:09
Vicepreşedintele raionului a participat la întrunirea Consiliului Euroregiunii „Nistru”

La invitaţia Euroregiunii „Nistru”, reprezentînd  Consiliului raional Dubăsari, dna Maria Jimbei,  vicepreşedintele raionului a participat pe data de 15 septembrie la cea de-a IX-a întrunire a Consiliului Euroregiunii „Nistru” desfăşurată în oraşul Ocniţa. Întrunirea a fost prezidată de către dl Serghei Tatuseac, preşedintele Euroregiunii „Nistru”.

În discuţie au fost puse  mai multe chestiuni  printre care prezentarea raportului de activitate pentru perioada septembrie 2014-august 2015 a  Euroregiunii „Nistru”;  unele modificări în componenţa Consiliului Euroregiunii „Nistru”; cu privire la alegerea membrilor de onoare ai Consiliului Euroregiunii „Nistru”; înmînarea premiilor cîştigătorilor  concursului   pentru  cea mai bună  promovare şi transparenţă în mass-media  a Euroregiunii „Nistru” - „Rîul trebuie să ne unească” cît şi aprobarea bugetului pentru anul 2016.

Întrunirea s-a încheiat cu un concert organizat şi prezentat de către colectivele artistice din cadrul Şcolii de arte şi Casa de cultură din or. Ocniţa. 

 

Vizualizari: 437 | Adaugat de: Serv_relatii_cu_publicul | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar