Principala » 2015 » Octombrie » 12 » Vizită de lucru în gimnaziul Pohrebea.
15:41
Vizită de lucru în gimnaziul Pohrebea.

Luni, 12 octombrie 2015, preşedintele raionului Dubăsari, Domnul POLICINSCHI Grigore, primarul de Coşniţa, Domnul GAFELI Alexei, s-au deplasat într-o vizită de lucru în gimnaziul Pohrebea. Corpul didactic al instituţiei susnumite s-a bucurat de mesajul de felicitare adus cu prilejul sărbătorii profesionale care recent a avut loc.

Dl preşedinte a adus mulţumiri tuturor cadrelor didactice care şi-au depus votul în favoarea echipei PCRM. În discuţia cu angajaţii gimnaziului Pohrebea Domnul preşedinte a îndemnat cadrele didactice la conlucrare eficientă pentru viitor. A mai menţionat faptul că actualmente, criza economică în care se află ţara şi, inclusiv, raionul Dubăsari va afecta, în marea majoritate, diverse domenii de activitate. Nu e exclusă insuficienţa surselor financiare pentru a permite să activeze gimnaziul Pohrebea. Cu toate că situaţia financiară la moment se află în stare deplorabilă, totuşi se depune şi se va depune mult efort ca gimnaziul Pohrebea să activeaze în continuare. Sursele financiare permit întreţinerea gimnaziului până la Anul Nou, totul va depinde de situaţia economică în ţară, dar se va depune mult efort pentru menţinerea gimnaziului.

Domnul Gafeli, primarul de Coşniţa, şi-a expus nedumerirea viz-a- viz de situaţia în care este pus întreg colectivul didactic din gimnaziu, dar, în calitate de primar, va depune efort maximal în menţinerea instituţiei. În acelaş context Domnul primar a venit cu careva direcţii de perspectivă pentru îmbunătăţirea nivelului de trai în satul Pohrebea.

În încheiere, Domnul preşedinte, Policinschi Grigore, a trasat cîteva urări pentru viitor:
-Bucurii de la activitatea prestată.
-Încredere într-un viitor mai bun.
-Verticalitate civică.
-Conlucrare productivă cu părinţii.
-Şi, de asemenea, urări de sănătate .

 

Tolstenco V., inspector şcolar, DÎTS. 

Vizualizari: 410 | Adaugat de: Directia_Invatamint | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar