Principala » 2015 » Septembrie » 7 » Ziua cunoștințelor în Liceul Teoretic Doroțcaia
10:29
Ziua cunoștințelor în Liceul Teoretic Doroțcaia

 

Pentru acești copii frumoși,
Patriei mă rog s-adune
Tot ce-i sfînt și bun pe lume,
Pentru acești copii frumoși.
                                   (Grigore Vieru)

           

Educatoarele de la grădinița „Scufița Roșie”, doamnele Romanenco Valentina și Nesterov Aurica, ne-au adus în pragul școlii o adevărată comoară – băieți și fete – în clasa întîi, cuminței și setoși de-nțelepciune, copii întîmpinați cu inimile deschise de către învățătoarele Nicolaev Anastasia, diriginte al clasei I-a „A” și Galiț Viorica, dirginte al clasei I-a „B”.

            Au fost întîmpinați cu aplauze cei care urcă voinic o nouă treaptă a vieții de școală – elevii claselor a V-a „A”, diriginte Grigoriev Elena și a V-a „B” – diriginte Filipenco Veronica.
 Cei mai mîndri și mai falnici au fost elevii clasei a X-a „U”, discipolii doamnei Natalia Postolachi-Constantinov.

A acționa cu succes înseamnă a acționa inteligent. Anume astfel acționează Doamna Director al LT Doroțcaia, Bacioi Viorica. Dumneaei a felicitat elevii, părinții, profesorii și toți lucrătorii liceului cu începutul anului de învățămînt. Cuvinte de felicitare și urări de succes ne-au oferit și oaspeții de onoare:
Berzan Valeriu – Primar de Doroțcaia, Grigoriev Sergiu – Secretar al Consiliului Raional Dubăsari, Andrieș Valentina – Reprezentant al DÎTS, Nirșa Igor – Director al Școlii de Arte Dubăsari, Preotul Potoroca Marin, Ctitor Antonina – profesor de istorie, pensionar.
Alexandru Grimaliuc, elevul clasei a XII-a „U” a interpretat cîntecul „Cît trăim pe-acest pămînt”, îndemnîndu-ne să iubim și să respectăm tradițiile și sacrul național.

            La finele sărbătorii elevii clasei a XII-a „U”, diriginte Berzan Ana, au oferit elevilor clasei I cîte un clopoțel și i-au condus la prima lor lecție – lecția de suflet, lecția de pace, lecția de Patrie.

Liceul Teoretic Doroțcaia

Vizualizari: 360 | Adaugat de: Serviciul_informare_trans | Raging: 1.0/1
Total comentarii : 0
avatar