Principala » 2015 » Martie » 1 » Ajutoare materiale către 2 martie - Aniversarea conflictului armat de pe Nistru
20:45
Ajutoare materiale către 2 martie - Aniversarea conflictului armat de pe Nistru

Consiliul  de administrație al fondului local de susținere socială a populației Dubăsari acordă ajutoare materiale invalizilor și familiilor participanților decedați, în timpul conflictului armat de pe Nistru. Astfel,  prin decizia nr. 3 din 25.02.2015 s-a decis acordarea a cîte 1000 lei pentru 37 de beneficiari din categoriile menționate.

Totodată, Vă informăm că prin decizia nr. 2 din 25.02.2015, s-a decis acordarea ajutorului material unic pentru invalizii de la conflictul armat din Afganistan, în sumă de 1000 lei pentru un beneficiar.

Prin decizia nr.  4 se vor acorda ajutoare materiale pentru tratament și pentru procurarea produselor alimentare și a mărfurilor industriale  în sumă totală de 21400 lei.

În acest scop Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari recomandă familiilor aflate în dificultate și cu dificiențe de sănătate să se adreseze la asistentul social din localitatea din care face parte și să depună pachetul de documente confirmative pentru a beneficia de ajutor material.

Zinaida STASEV- șef  Secție prestații sociale,

Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari

Vizualizari: 323 | Adaugat de: das | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar