Principala » 2015 » Martie » 16 » Schimb de experiență între Consiliile locale de tineret
14:57
Schimb de experiență între Consiliile locale de tineret

 La data de 13 martie curent, conform planului de activitate al Serviciului promovarea politicilor pentru tineret, în colaborare cu Direcția învățămînt,tineret și sport, Direcția cultură și turism s-a desfășurat un schimb de experiență între Consiliile locale de tineret Coșnița, Ustia, Holercani și Molovata. Activitatea a avut loc în incinta liceului teoretic Holercani. Schimbul de experiență a permis elevilor să preia reciproc cunoștințe, experiențe pozitive, familiarizarea cu activități de stimulare, promovarea tinerilor activi și studierea  activităților extracurriculare realizate în anul 2014 și planul de acțiuni 2015 prin prezentarea unui Power Point.De asemenea, tinerii  au lucrat în echipe unde au avut însarcinarea să reliefeze idei de păstrare și promovare a tradițiilor și obiceiurilor moldovenești.
  Elevii au rămas satisfăcuți și entuziasmați, deoarece au petrecut util și productiv  timpul într-o adevărată atmosferă a cunoștințelor, în plus s-au stabilit relații de conlucrare și prietenie între ei. Tinerii au acceptat în mod deosebit activitatea dată. Astfel de întruniri sunt binevenite, datorită faptului că organizarea activităților cultural-educative îi ajută pe tineri să se formeze în mod echilibrat, să dezvolte spiritul civic, social, educativ și cultural.
   Aducem sincere mulțumiri conducerii raionului Dubăsari dlui Președinte Grigore Policinschi întru susținerea activităților organizate pentru tineret și nu în ultimul rînd gazdei menționînd că sunt deschiși pentru astfel de programe.

 

Tihon Rimma - Serviciul promovarea politicilor pentru tineret

Vizualizari: 277 | Adaugat de: C_M_C_T | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar