Principala » 2016 » Martie » 11 » Înregistrează-te ACUM la cel de-al treilea Pitch Training desfăşurat în Moldova!
15:11
Înregistrează-te ACUM la cel de-al treilea Pitch Training desfăşurat în Moldova!

La data de 31 martie 2016 va avea loc cel de-al doilea Pitch Training în cadrul căruia participanţii vor fi instruiţi intensiv la diferite module în vederea fortificării capacităţilor de prezentare a ideilor şi impulsionării capacităţii de atragere a investitorilor interesaţi, ajutînd tinerii antreprenori inovatori să reuşească în afaceri.

 Ulterior, companiile selectate vor prezenta potenţialilor investitori ideilor lor de afaceri la evenimentul Seed Forum, desfăşurat în Chişinău în data de 21 aprilie 2016.

 Seed Forum este o reţea globală ce prezintă companiile nou create investitorilor din peste 40 ţări. Procesul Seed Forum facilitează activitatea de match-making între companiile cu potenţial de creştere în căutare de finanţare şi investitorii cointeresaţi în noi oportunităţi de investiţii cu randament înalt.

 Grup ţintă: tineri şi companii cu idei inovative şi creative cointeresate într-un potenţial investitor. Nu există restricţii/orientare într-un sector anumit.

 Locul desfăşurării: sediul ODIMM, Chişinău, str. S.Lazo 48, et. 3, of 305.

 Limba de lucru: engleza

 Pentru înregistrare la eveniment sau detalii, persoana de contact: Tatiana Eremciuc, tel: 022 22 45 16 sau să expediaţi un mesaj la adresa de e-mail: t.eremciuc@odimm.md

Data limită de înregistrare: 25 martie 2016!

Vizualizari: 367 | Adaugat de: IPIARD | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar